447620-Amsterdam_01_HR-232542-original-1665659365.jpg
  • jpg

LEKKER Bikes introduceert verbeterde versies van de Amsterdam GT & Amsterdam+

No-nonsense design en moderne hoogwaardige onderdelen maken de moderne urban eBikes van LEKKER beter dan ooit

Amsterdam | 01/11/22 LEKKER is geboren in Amsterdam en getogen in Australië. Het Nederlandse eBike merk is momenteel marktleider in Australië. LEKKER introduceert vandaag verbeterde versies van haar Amsterdam eBike modellen. De modellen Amsterdam+ en Amsterdam GT kenmerken zich door een verfijnd minimalistisch, no-nonsense design en het gebruik van moderne hoogwaardige onderdelen. Door een aantal geweldige updates is deze range moderne eBikes nu beter dan ooit. De eBikes van het Nederlandse merk LEKKER werden voor het eerst gelanceerd in Australië. Inmiddels heeft LEKKER de Australische markt veroverd en daarmee de Amsterdamse fietscultuur naar het land gebracht. De eBikes van LEKKER zijn internationaal geliefd door de mix van Nederlands design en Australische invloeden. 

447616-Amsterdam_11_HR-a74c33-original-1665659282.jpg
  • jpg
447618-Amsterdam_20_HR-4f35b5-original-1665659290.jpg
  • jpg

LEKKER Amsterdam eBikes

De nieuwe LEKKER Amsterdam modellen zijn betrouwbaar, sportief, krachtig en comfortabel. De nieuwe Amsterdam modellen zijn de moderne tegenhangers van de klassieke LEKKER Jordaan serie. Het Nederlandse design van de LEKKER Amsterdam eBikes is minimalistisch en verfijnd zonder onnodige gadgets. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende framematen en daardoor toegankelijk voor iedereen. Geheel in Nederlandse stijl zijn de Amsterdam modellen onderhoudsvrij en kun je overal ter wereld terecht voor het onderhoud van je eBike.

Zowel de Amsterdam+ als de Amsterdam GT hebben een verbeterde en geïntegreerde kabelgeleiding via het balhoofd, waardoor de fiets er nog strakker en cleaner uitziet. Daarnaast zijn beide eBikes van LEKKER uitgerust met een weerbestendige, flexibele en duurzame Gates CDX carbon riemaandrijving. Door te kiezen voor deze riemaandrijving in plaats van een ketting is de aandrijving zo goed als onderhoudsvrij en ook nog eens geruisloos. De WTB banden zorgen voor een comfortabele en sportieve rit in de stad of daarbuiten. Ook het remsysteem en de verlichting van de Amsterdam eBikes zijn verbeterd ten opzicht van de voorgaande modellen zodat je veilig op pad kunt.

Amsterdam GT

De Amsterdam GT is krachtig, stijlvol en sportief en perfect geschikt voor een soepele en comfortabele ritjes in de stad en daarbuiten. De Amsterdam GT eBike wordt geleverd met WTB Riddler 700 x 45c banden, die zorgen voor comfort en maken het mogelijk dat je ook op onverharde wegen kan fietsen. De krachtige Bafang Max Mid-drive motor zorgt ervoor dat je gemakkelijk van versnelling kunt wisselen op welk terrein dan ook. Met mogelijkheden voor een accu tot 630 WH kun je zonder probleem een flinke tocht maken. De Enviolo CT naaf levert een 310% overbrengingsverhouding zodat je flinke beklimmingen met gemak kunt bedwingen. Geen centje pijn!

Meer info over de Amsterdam+: klik hier (Nederlands), or klik hier (Engels)

amsterdam-gt-dutch-ebike-black (2).png
  • png
amsterdam-gt-enviolo-ebike-blue.png
  • png
AmsterdamGT_Annotation_V3.jpg
  • jpg

Amsterdam+

Met de lichtgewicht Amsterdam+ eBike ga je sportief, ontspannen en gemakkelijk van plek naar plek. De super-efficiënte, duurzame H-Serie Bafang rotatiesensor motor weegt slechts 3 kg en heeft een nominaal vermogen van 250W en een maximum koppel van 32 Nm. Door de plaatsing van de motor in het achterwiel heeft de fiets een betere overbrenging dan eBikes met voorwielaandrijving en met één druk op de knop is de trapondersteuning te regelen. Zoals bij alle LEKKER-modellen heb je een uitneembare accu die goed is voor 85 km op één lading. Bovendien zijn voor- en achterdragers optioneel, evenals STVZO-goedgekeurde geïntegreerde verlichting. Robuuste en betrouwbare WTB Horizon 650B x 47 banden zorgen voor maximale tractie en soepel rijgedrag op verharde wegen. 

Meer info over de Amsterdam+: klik hier (Nederlands), or klik hier (Engels)

amsterdam-plus-dutch-electric-bike-mineral-grey.png
  • png
AMS_Plus_Hero_Blue 1 (1).png
  • png
1Amsterdam+_Annotation_V3.jpg
  • jpg

Over LEKKER

LEKKER is geboren in Amsterdam en getogen in Australië. LEKKER is momenteel eBike marktleider in Australië, met winkels in Melbourne, Sydney en Brisbane. LEKKER heeft in Europa onlangs winkels geopend in Amsterdam en Berlijn. De fietsen van LEKKER zijn gemaakt om de stad en alles daarbuiten te verkennen, op de beste manier die er is. Lichtgewicht, weinig onderhoud en een uitzonderlijk Nederlands design; LEKKER eBikes doorstaan de tand des tijds.

Favicon for lekkerbikes.com Premium Dutch eBikes | Shop now | LEKKER Bikes lekkerbikes.com
Favicon for instagram.com LEKKER Instagram  instagram.com
Favicon for facebook.com LEKKER Facebook  facebook.com
Favicon for news.twotoneams.nl Media kits: Lekker | Twotone Amsterdam Newsroom news.twotoneams.nl
447622-Amsterdam_07_HR-c94269-original-1665659374.jpg
  • jpg

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL