Banner-1.jpg
  • jpg

Voor sporters, door sporters, nieuwe voedingsproducten van PurePower

Deense sportvoeding van PurePower nu ook beschikbaar in de Benelux

PurePower is een uit Denemarken afkomstig producent van voedingsproducten voor sporters. Het bedrijf is marktleider in Denemarken op het gebied van alle soorten sportvoeding. Door jarenlange ervaring met voeding beschikt het bedrijf over uitgebreide kennis als het gaat om voeding voor sporters. PurePower heeft een breed assortiment aan producten voor tijdens het sporten maar ook specifieke producten voor het herstel van je lichaam na een grote inspanning. PurePower is klaar voor het volgende hoofdstuk en is daarom sinds kort beschikbaar in Nederland.

  • jpeg
  • jpeg
  • jpeg

De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met ambassadeurs, topsporters en experts wat zorgt voor de beste productkwaliteit. PurePower is in Scandinavië de meest populaire sportvoeding op de markt. Het assortiment van PurePower bestaat onder andere uit energierepen, energie-poeders, energie-gels, herstel poeders, proteïnerepen, elektrolyt tabletten in verschillende vormen en smaken. De belangrijkste peilers van PurePower producten zijn kwaliteit, smaak en beschikbaarheid. 

 

Het assortiment bestaat uit veel verschillende smaken die zijn gebaseerd op de Deense cultuur. De meest bekende en populaire smaak komt van een energiereep met haver en cacao, die doet denken aan de chocolade lekkernijen die in Denemarken vaak met kerst worden gemaakt. Begin 2017 lanceerde PurePower een nieuwe energiepoeder met vlierbloesem smaak die alle verwachtingen heeft overtroffen en geïnspireerd is op de smaak van de Deense zomer. Als je lichamelijk actief bent, kan het een goed idee zijn om je dieet aan te vullen met extra eiwitten en koolhydraten. Dit kan zowel door een gevarieerde en gezonde voeding als door aanvulling met producten van PurePower.

  • jpeg
  • jpeg
  • jpeg

Om het perfecte PurePower product te vinden is het mogelijk om een van de vele dealers te bezoeken. De specialisten van de verschillende fiets-, fitness- en hardloopwinkels kunnen advies bieden voor allerlei specifieke doeleindes. Door een PurePower-dealer te bezoeken kun je door het advies op maat het perfecte product vinden die past bij je niveau, smaak en sport.

Check de website van PurePower voor het complete aanbod en meer informatie.

Favicon for purepowersport.nl Purepowersport.nl purepowersport.nl
Favicon for 2moso.com 2moso Dealer Webshop 2moso.com

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Schrijf je in en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Meld je aan

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL