Jordaan_01_HR.jpg
 • jpg

Oer-hollandse e-bike uit Australië van LEKKER Bikes

Het klassieke Jordaan design is geschikt voor iedereen, voorzien van de nieuwste snufjes en verkrijgbaar in de tofste kleuren

Amsterdam | 07/11/22 – LEKKER Bikes introduceert de 2e generatie van haar best verkochte modellen, de Jordaan+ en Jordaan GT. De Jordaan-modellen zijn de perfecte mix tussen een elegante moderne eBike en een traditionele Nederlandse stadsfiets die over de hele wereld bekend is. De eBikes van het Nederlandse merk LEKKER werden met de Amsterdamse fietscultuur voor het eerst gelanceerd in Australië. Inmiddels heeft LEKKER de Australische markt veroverd en zijn de eBikes van LEKKER internationaal geliefd door de mix van Nederlands design en Australische invloeden. 

Sydney Store Image .jpg
 • jpg

LEKKER is opgericht door Meindert Wolfraad, die toen hij in 2008 naar Sydney, Australië verhuisde al snel merkte dat er daar behoefte was aan een nieuwe manier om je van A naar B te verplaatsen. Fietscultuur in Australië bestond nauwelijks en traditionele Nederlandse fietsen waren nog onbekend terrein voor de Australiërs. Tegenwoordig zie je Aussies door het hele land op hun LEKKER fiets springen om door de stad te cruisen of met een surfplank onder hun arm naar het strand te fietsen. Met winkels in Brisbane, Melbourne en Sydney werd LEKKER al snel dé eBike marktleider in Australië. LEKKER heeft in Europa onlangs winkels geopend in Amsterdam en Berlijn. Met de terugkeer op Hollandse bodem keert LEKKER weer terug naar haar Nederlandse roots. LEKKER is thuis!

Berlin Store.jpeg
 • jpeg
5I7A0608.jpg
 • jpg

De vernieuwde Jordaan modellen

De nieuwe Jordaan-modellen zijn voorzien van de nieuwste snufjes en verkrijgbaar in de tofste kleuren. Deze moderne elektrische versie van het klassieke ‘omafiets’ frame is voor iedereen geschikt en zeer onderhoudsvriendelijk, hierdoor kun je overal ter wereld terecht voor de service van je fiets. Met de nieuwe generatie Jordaan-modellen geniet je elke minuut. 

Jordaan_07_HR.jpg
 • jpg
Jordaan_17_LR.jpg
 • jpg

Jordaan GT

De Jordaan GT is een echte krachtpatser die wel tegen een stootje kan. Deze eBike is stijlvol, sportief en klaar om je overal naartoe te brengen. De motor van Bafang M420 is met 80Nm supersterk en door de traploze Enviolo-versnellingen ga je op volle kracht vooruit, ook tijdens langere avonturen. Schakelen kan op iedere moment, zelfs als je stilstaat. De Gates CDX carbon riemaandrijving is weerbestendig, flexibel, duurzaam en is ook nog eens super stil. 

Meer over de Jordaan GT: klik HIER (Nederlands), of klik HIER (Engels)

jordaan-gt-womens-electric-bike-black.png
 • png
jordaan-gt-dutch-style-ebike-green.png
 • png
JordaanGT_Annotation_V3.jpg
 • jpg

Jordaan+

Van voordrager tot achterlicht: de Jordaan+ is een waar icoon. Met zoveel kracht en comfort is zien én gezien worden stijlvoller dan ooit. Functioneel hoeft echt niet saai te zijn. Met de uitneembare batterij rijd je tot 85 kilometer met slechts één keer opladen. De lichtgewicht versnellingen zijn perfect afgesteld op de Bafang H400 Series motor en de trapondersteuning. Daarmee stap je altijd ontspannen op je fiets. Het Pedal Assist-systeem geeft je elke keer weer de meest soepele rit. Geen zorgen om een kromme rug, op de Jordaan+ fiets je lekker rechtop. Met een heerlijk zacht zadel heb je eigenlijk geen reden meer om te stoppen met fietsen.

Meer over de Jordaan+: klik HIER (Nederlands), of klik HIER (Engels)

jordaan-plus-electric-bicycle-blue.png
 • png
jordaan-plus-dutch-electric-bike-red.png
 • png
Jordaan+_Annotation_V3.jpg
 • jpg

Meer over LEKKER

LEKKER is geboren in Amsterdam en getogen in Australië. LEKKER is momenteel eBike marktleider in Australië, met winkels in Melbourne, Sydney en Brisbane. LEKKER heeft in Europa onlangs winkels geopend in Amsterdam en Berlijn. De fietsen van LEKKER zijn gemaakt om de stad en alles daarbuiten te verkennen, op de beste manier die er is. Lichtgewicht, weinig onderhoud en een uitzonderlijk Nederlands design; LEKKER eBikes doorstaan de tand des tijds.

Favicon for lekkerbikes.com Premium Dutch eBikes | Shop now | LEKKER Bikes lekkerbikes.com
Favicon for instagram.com LEKKER Bikes (@lekkerbikes)  instagram.com

Jordaan_13_LR.jpg
 • jpg

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL