437591-banner-normatec-b24760-original-1658742265.jpg
  • jpg

Thuis en onderweg razendsnel herstellen na het sporten met de Normatec producten van Hyperice

De Hyperice Normatec zorgt voor een snel herstel na een sportieve inspanning of work-out. Het effect van de Normatec producten is ongekend, niet voor niets wordt het product gebruikt door ‘s werelds beste atleten en sport teams. Het fijne aan de Normatec producten is dat je er thuis in alle rust gebruik van kan maken, maar ook is de Normatec makkelijk mee te nemen tijdens een trip. Normatec versterkt de natuurlijke circulatie van je lichaam door een verfrissende compressie massage. Het is de meest relaxte manier om te herstellen na een sportieve inspanning en eventuele pijntjes en klachten te verminderen.

438178-SHOT14_BEDROOM_02752_R2_Edit-0984a7-original-1659435086.jpg
  • jpg

De Normatec producten van het merk Hyperice kun je zowel voorafgaand als na afloop van een sportieve activiteit gebruiken. Warm snel op, herstel sneller en voel je volledig herboren met de massage van Normatec. Op basis van compressie-techniek wordt de massage uitgevoerd voor benen, heupen en armen. Met behulp van de Hyperice app is het mogelijk om de massage te personaliseren op basis van jou activiteiten. De Normatec producten van Hyperice zijn voor zowel professionele als amateur sporters de ultieme upgrade op het gebied van wellness en prestatie.

​​Voetballer Neymar maakte tijdens het afgelopen WK gebruik van de Hyperice Normatec om succesvol te herstellen van een enkelblessure en was daarmee veelvuldig in de media. Hyperice heeft altijd een sterke connectie gehad met atleten bij de ontwikkeling van hun producten. Kobe Bryant was een van de eerste sporters die de originele Hyperice gebruikte en feedback gaf voordat het product op de markt kwam. Ondertussen heeft Hyperice samenwerkingen met voetballer Erling Haaland, tennisster Naomi Osaka en is er net een samenwerking gestart met de wielerploeg Jumbo Visma. Al deze sporters zijn actief betrokken bij het ontwikkelen en verbeteren van alle producten. Naast atleten hebben ook topartiesten Hyperice ontdekt en gebruikt bijvoorbeeld Lady Gaga de Normatec voor herstel na een optreden.

1669547084163.jpg
  • jpg
437658-ErlingHaaland_Hypervolt2Pro-4f0a18-original-1658823180.jpg
  • jpg
Hyperice-19_ZNedit.jpg
  • jpg

Over Hyperice

Hyperice is een technologie-gedreven bedrijf met een grootse missie, om iedereen op aarde beter te laten bewegen en herstellen. De afgelopen tien jaar heeft Hyperice een wereldwijde revolutie geleid op het gebied van herstel en wellness. Ze zijn gespecialiseerd in percussie (Hypervolt lijn), dynamische lucht compressie (Normatec lijn), vibratie (Vyper en Hypersphere lijnen), thermische technologie (Venom lijn), mind technologie (Core by Hyperice) en contrast therapie (Hyperice X).

Hyperice heeft als doel om iedereen beter te helpen bewegen en om zo het beste uit zichzelf te halen. Bekijk de website voor meer informatie over de verschillende producten en de verschillende manieren waarop ze je kunnen helpen.

Favicon for hypericenordic.com Hyperice NL - Official Website hypericenordic.com
Favicon for instagram.com https://www.instagram.com/hyperice/ instagram.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL