SM__2087.jpg
 • jpg

Hyperice VENOM GO: innovatief, draagbaar massageapparaat met warmte en vibratie

De Venom GO van Hyperice is een revolutionair massage product dat gebruik maakt van warmte en vibratie. Door het kleine formaat plaats je de Venom GO overal gemakkelijk op je lichaam. Er is keuze tussen negen verschillende combinaties van warmte en trillingen om pijn te verzachten en spierpijn te verhelpen. Door het handige formaat en het lichte gewicht is de Venom Go overal makkelijk mee naartoe te nemen zodat je overal en altijd van een massage op maat kan genieten.

Gemaakt voor gemak

De Venom Go-pod maakt magnetisch verbinding met de Venom Go-pad om een van de meest innovatieve massage-technologieën tot nu toe te creëren. Een veelzijdige en krachtige behandeling in een handzaam apparaat. De pads zijn eenvoudig aan te brengen om hun werk te doen op de plek waar het lichaam dit het meest nodig heeft. De Venom Go wordt standaard geleverd met 3 pads die elk tot 20 keer volledig herbruikbaar zijn.

SM__2008.jpg
 • jpg
SM__1942.jpg
 • jpg

Foto: Colleen Quigley

Uniek in zijn soort

Met de Venom Go is het mogelijk om de rustgevende HyperHeat™ technologie en therapeutische vibratie massage te combineren om zo pijnlijke spieren te herstellen en het dagelijks welzijn te bevorderen. De Venom Go is gemakkelijk te gebruiken door simpele knoppen en door de Bluetooth® connectiviteit kan je overal gebruik maken van de Hyperice App. De TSA goedkeuring voor handbagage zorgt ervoor dat je de Venom Go tijdens elke reis kunt meenemen. Het behandelen van stress en spierspanning is nog nooit zo makkelijk geweest en de magie van de Hyperice Venom GO is klaar om overal naartoe te gaan. 

Venom GO

 • Gewicht (pad + pod): 10 gram
 • HyperHeat™-technologie: Niveau 1: 40C / Niveau 2: 43C / Niveau 3: 45C
 • Batterijduur: tot 1 uur
 • Elke Venom Go wordt geleverd met 3 pads voor maximaal 20 toepassingen per pad
 • Pod-afmetingen: 5 x 5 x 2,5 cm
 • Pad afmetingen: 13 x 8 x 0,6 cm
 • Maakt via Bluetooth® verbinding met de Hyperice-app
 • Goedgekeurd door TSA voor handbagage

Prijs Venom GO €179

5-Venom_Go_(arm)_00633.jpg
 • jpg
DSCF5095.jpg
 • jpg

Foto: Ja Morant (L) Alex Toussaint (R)

Over Hyperice

Hyperice is een technologie-gedreven bedrijf met een grootse missie, om iedereen op aarde beter te laten bewegen en herstellen. De afgelopen tien jaar heeft Hyperice een wereldwijde revolutie geleid op het gebied van herstel en wellness. Ze zijn gespecialiseerd in percussie (Hypervolt lijn), dynamische lucht compressie (Normatec lijn), vibratie (Vyper en Hypersphere lijnen), thermische technologie (Venom lijn), mind technologie (Core by Hyperice) en contrast therapie (Hyperice X).

Hyperice heeft als doel om iedereen beter te helpen bewegen en om zo het beste uit zichzelf te halen. Bekijk de website voor meer informatie over de verschillende producten en de verschillende manieren waarop ze je kunnen helpen.

Favicon for hypericenordic.com Hyperice NL - Official Website hypericenordic.com
Favicon for instagram.com https://www.instagram.com/hyperice/ instagram.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL