AMPLER12275.jpg
  • jpg

Ampler onthult nieuwe kleuren van bestaande lichtgewicht urban e-bikes

1 maart 2023 - De producent van lichtgewicht urban e-bikes lanceert twaalf nieuwe kleuren én blijft bestaande modellen upgraden om hun klanten de best mogelijke rijervaring te bieden. Ampler staat bekend om haar lichtgewicht urban e-bikes en met de nieuwe kleuren maakt ze dit een van de meest veelzijdige spelers op de markt. In 2022 opende Ampler haar eigen verflijn in de fabriek in Estland, waardoor ze de flexibiliteit hebben om alle modellen van nieuwe kleuren te voorzien en klanten meer keuzes te geven, terwijl de kwaliteitscontrole voor een duurzamere poedercoating hierdoor voor alle fietsen verzekerd is.

Bij het kiezen van de nieuwe kleuren heeft Ampler de natuur als inspiratiebron gebruikt. Van het groen van dennenbossen tot de warme gele tinten van de zomerzon, er is nu voor ieder wat wils.

AMPLER11699-1.jpg
  • jpg
AMPLER11113.jpg
  • jpg

Alle Ampler e-bikes worden ontworpen en geassembleerd in de Ampler fabriek in Estland, Europa. De e-bike producent heeft showrooms in Berlijn, Keulen, Amsterdam, Tallinn en Zürich. Bovendien hebben ze ambassadeurs in heel Europa, waaronder een partnerwinkel in Noorwegen.

AMPLER13585.jpg
  • jpg
AMPLER12666.jpg
  • jpg

Ampler heeft onlangs aangekondigd zich aan te sluiten bij de Kõu Mobility Group, die bestaat uit vier micro mobiliteits bedrijven die opereren als afzonderlijke bedrijfseenheden: Comodule, dat software en IoT-oplossingen levert voor lichte elektrische voertuigen; Tuul, een verhuurservice voor elektrische scooters; Äike, een fabrikant van elektrische scooters; en nu dus ook Ampler, producent van lichtgewicht elektrische fietsen. De Kõu Mobility-groep heeft in 2023 wereldwijd geholpen bij het op de markt brengen van bijna een miljoen voertuigen.

Favicon for koumobility.com Kõu Mobility Group koumobility.com
Favicon for amplerbikes.com Light E-Bike Models with Hidden Battery | Ampler Bikes amplerbikes.com
Favicon for news.twotoneams.nl Media kit: Ampler Reveals New Colours in 2023 | Twotone Amsterdam Newsroom news.twotoneams.nl
Favicon for youtu.be Ampler E-Bikes New Flashy Colour Range youtu.be

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL