Ampler_NewHorizons_02.jpg
  • jpg

Ampler benoemt nieuwe CEO en lanceert haar eerste Limited Edition modellen

26 April 2023 (Amsterdam, NL) - Ampler, het e-bike bedrijf dat bekendstaat om haar lichtgewicht e-bikes, viert de eenjarige verjaardag van haar tweede generatie e-bike modellen. Om dit te vieren introduceert Ampler limited edition versies van de Axel en Juna modellen.

Om bij te dragen aan de kracht van Ampler en haar producten, na de fusie met KÕU Mobility Group eerder dit jaar, benoemt Ampler bovendien een nieuwe interim CEO, voormalig COO van KÕU Mobility Group, Kadri Rehkli, om het bedrijf naar een gezond en duurzaam groeimodel te leiden. 

Kadri Rehkli.jpg
  • jpg

"Al onze e-bikes vertegenwoordigen het summum van design en technologie en bieden een exclusieve en gepersonaliseerde ervaring voor onze klanten. In plaats van jaarlijks een nieuwe productlijn te lanceren, heeft Ampler zijn team ingezet om het bestaande model aanbod voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze fietsen aan de behoeften van onze klanten voldoen", aldus Kadri Rehkli.

Ampler staat bekend om zijn toewijding aan design en technologie, en de limited edition fietsen zijn daarop geen uitzondering. Elke fiets wordt met de hand geassembleerd in Tallinn, Estland, om de kwaliteit en authenticiteit te garanderen, waardoor het een zeldzaam en uniek juweeltje wordt.

configurator-axel-satellite-silver-0.jpg
  • jpg
Ampler_NewHorizons_07.jpg
  • jpg
configurator-juna-capsule-copper-0-carrier.jpg
  • jpg

De limited edition e-bikes komen in opvallende nieuwe kleuren - Capsule Copper voor Juna en Satellite Silver voor Axel - en zijn voorzien van goed verborgen accu en kabels met een lichtgewicht frame, evenals spatborden, geïntegreerde verlichting, een kickstand en een oplader. Bovendien ontvangen klanten die een limited edition fiets kopen een certificaat van echtheid, nieuwe logo’s, exclusieve kleuren en een speciale nummering.

De nieuwe kleurenreeks werd onlangs onthuld in de showroom van Ampler in Amsterdam tijdens een evenement dat de nadruk legde op het praktische nut van het rijden op een e-bike, zelfs als je een Olympiër bent, zoals roeister Niki Van Sprang, of een ultra fietser, zoals Laura Scott. De Q&A discussie toonde dat iedereen, ongeacht je fitness niveau, kan genieten van het rijden op Ampler fietsen. Alle nieuwe kleuren, fietsmodellen en limited edition fietsen zijn beschikbaar in de Amsterdamse showroom voor een testrit.

Favicon for news.twotoneams.nl Media kit: Limited Edition Colours, CEO Kadri Rehkli and AMS Event | Twotone Amsterdam Newsroom news.twotoneams.nl

Vanaf 2023 behoort Ampler tot de Kõu Mobility Group 

Kõu Mobility Group bestaat uit vier micro mobiliteitsbedrijven: Comodule, dat software en IoT-oplossingen levert voor elektrische voertuigen; Tuul, een verhuurdienst voor elektrische scooters; Äike, een fabrikant van elektrische scooters; en Ampler, een ontwikkelaar van lichtgewicht e-bikes.

De visie van de groep is om mensen aan te moedigen te kiezen voor schoon vervoer en een geluids- en emissievrije stedelijke omgeving te creëren. De merken van de Kõu Mobility Group maken lichte elektrische voertuigen veiliger, comfortabeler en toegankelijker.

De groep heeft meer dan 300 mensen in dienst, en alle productontwikkeling en productie vinden plaats in Estland. Dit garandeert product kwaliteit en duurzaamheid en maakt het mogelijk om snel te reageren op de behoeften van rijders.

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL