LEMMO introduceert de eerste E + Bike in Nederland

230526_Lemmo_Paris-1962.jpg
  • jpg

Amsterdam, 22 juni 2023 - LEMMO combineert het plezier en de eenvoud van fietsen met door technologie gedreven prestaties en tilt lichtgewicht elektrische mobiliteit naar een nieuw niveau met het in Nederland uitbrengen van de LEMMO ONE E+Bike.

230526_Lemmo_Paris-3026.jpg
  • jpg
D31A7957.JPG
  • JPG

LEMMO ONE is de allereerste fiets die kan transformeren van volledig manueel naar volledig elektrisch. Dit unieke E+Bike concept biedt het moeiteloze plezier van een trapondersteunde e-bike met de soepelheid van een weerstandsvrije traditionele fiets - alles in één voertuig - waardoor de noodzaak om zowel een aparte e-bike als een traditionele "m-bike" te bezitten vervalt. Met dit concept geeft de LEMMO ONE zijn of haar eigenaar nieuwe mogelijkheden voor hybride vrijheid.

Dual Mode Clutch Hub

De LEMMO ONE E+Bike wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde Dual Mode Hub waarmee fietsers de 250W elektromotor kunnen loskoppelen van de achternaaf. Dit resulteert in een wendbare en lichtgewicht fiets met een m-bike gewicht van slechts 15 kg na het eenvoudig verwijderen van de e-onderdelen. Dit geeft fietsers het plezier van een soepele en weerstandsvrije traditionele fiets om steden en alles daarbuiten te verkennen, zonder de noodzaak van gemotoriseerde ondersteuning.

p2.png
  • png
p5_00000.png
  • png

Smartpac

Geeft niet alleen energie aan je fiets, maar ook aan je dagelijkse leven.

Fietsen zonder e-onderdelen hebben een aanzienlijk langere levensduur. Door de belangrijkste e-onderdelen onafhankelijk van de fiets te maken creëerde LEMMO de Smartpac: een gemakkelijk te verwijderen, draagbare unit die accu, motorcontroller, ‘Internet of Things’ en andere techniek integreert.

Bovendien biedt de Smartpac een betrouwbare energiebron voor het opladen van elektronische apparaten, zelfs laptops en smartphones, voor extreme veelzijdigheid onderweg en kan hij thuis eenvoudig binnen 3,5 uur worden opgeladen.

Om de best mogelijke en veiligste e-bike ervaring te bieden, is de Smartpac gekoppeld aan een speciale app waarmee berijders hun e-bike op afstand kunnen bedienen, lokaliseren en vergrendelen.

Dankzij de afneembare Smartpac kan de e-unit van de LEMMO ONE worden vervangen als de elektrische onderdelen verouderen of kan deze worden geüpgraded zonder dat er een nieuwe e-bike hoeft te worden aangeschaft. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van afval en duidelijke voordelen voor zowel de consument als het milieu. De Smartpac kan flexibel worden gekocht of geleased via een abonnement, en indien nodig worden vernieuwd naar de nieuwste technologie.

D31A0425.png
  • png

Veelzijdigheid

Het frame van gegoten gerecycled aluminium is geassembleerd met een speciaal lijmproces afkomstig uit de nieuwste autotechnologie. De LEMMO ONE is verkrijgbaar met een 1x10-aandrijving (11-42T), in zowel step-over als step-through frames, en is klaar voor off-grid-avonturen dankzij royale banden, sterke en betrouwbare hydraulische schijfremmen en een nieuw accessoire dat binnenkort kan worden aangeschaft, namelijk een verende zadelpen. Een riemaandrijving  is beschikbaar vanaf medio juli 2023, maar kan direct worden gekocht en wordt binnen 4 weken verzonden.

LEMMO Future

LEMMO staat voor Light Electric Micro Mobility en is een in Berlijn gevestigde startup die zich richt op micro-mobiliteit. Het ervaren team wil een antwoord bieden op de behoeften van de toekomst van het vervoer in de stad. Daarom is Lemmo One slechts het eerste product, er zullen meer voertuigen volgen, en niet alleen fietsen.

Lemmo belooft hun klanten betaalbare producten te brengen om meer gebruikers op e-voertuigen in plaats van motorvoertuigen te krijgen. Dit zal worden bereikt door het assemblageproces en het ontwerp zodanig te reorganiseren dat het eenvoudig genoeg is om het kostenefficiënt te maken.

Lancering in Nederland juni 2023

De LEMMO ONE E+Bike is in Nederland verkrijgbaar via de LEMMO Website en kan vanaf 22 juni 2023 worden uitgeprobeerd in de Workspace 6 (Tussen de Bogen 6, 1013 GM Amsterdam).

Ga naar www.lemmofuture.com om je aan te melden voor updates.

Contact:

Twotone Consulting

Lara Königsmayr

[email protected]

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL