Ampler opent nieuwe pop-up in Amsterdam bij WorkSpace Six

Ampler at Workspace Six
  • jpg
Ampler at Workspace Six

Testritten beschikbaar voor alle vijf lichtgewicht e-bike modellen

19 oktober 2023 - De Estlandse e-bike producent kondigde een nieuwe locatie aan voor zijn Amsterdamse Pop-Up, nu in het centrum van de stad, naast de kunstenaarsateliers onder het spoor bij WorkSpace Six. Alle vijf de lichtgewicht urban e-bikes zijn beschikbaar voor testritten. Het direct-to-consumer e-bike bedrijf blijft zijn fietsen online verkopen, maar de deuren staan nu open op een nieuwe locatie voor een volledige Ampler ervaring. 


"De opening van deze nieuwe locatie in Amsterdam past uitstekend bij Ampler. Gevestigd in WorkSpace Six, in hetzelfde gebouw als onze lange-termijn partner Twotone Consulting, hebben we nu een geweldige locatie in het hart van de fiets community," zegt Tuuli Jevstignejev, Chief Marketing Officer van Ampler Bikes.


"We zijn erg enthousiast om Ampler te verwelkomen in Workspace Six, ons centrum voor fietscultuur onder de sporen van Amsterdam Centraal. De hele Ampler line-up hier beschikbaar hebben draagt bij aan het fietswalhalla-aura van ons kantoor en het is een gastvrije omgeving voor hun klanten," zei Jon Woodroof, oprichter van Twotone Consulting en eigenaar van WorkSpace Six. "Twotone werkt schouder aan schouder met Ampler sinds de lancering in Nederland in 2018, en dit is een geweldige voortzetting daarvan. De e-bikes van Ampler zijn toonaangevend in de branche als het gaat om betrouwbaarheid en innovatie. Elk uniek model kan worden aangepast en overal onderhouden, om aan de behoeften van de berijder te voldoen."

Ampler at Workspace Six
  • jpg
Ampler at Workspace Six
  • jpg

Klanten kunnen hier een testrit inplannen om een van de Ampler modellen te proberen, iedereen die de testrit voltooid ontvangt een voucher van €250 euro die tot en met 31/10/2023 kan worden ingewisseld. Daarnaast is er een speciale actie voor de gele Juna en de blauwe Axel tot het einde van de maand: €500 korting op de modellen die op voorraad zijn. Algemene service is beschikbaar bij Workspace Six. Andere volledig gecertificeerde partners worden nog bekendgemaakt.

Alle beschikbare Ampler-modellen

Ampler Juna

Ampler Juna is de meest relaxte e-bike van de e-bikeproducent tot nu toe. Nu verkrijgbaar in vier kleuren, de limited edition Pink en Mint, samen met Moon Grey en Sunrise Yellow, combineert hij een krachtige motor met een ontspannen rechte zitpositie en een handig frame met lage instap dat stabiel en veilig fietsen mogelijk maakt. De frames zijn geschikt voor rijders vanaf 150 cm, waardoor het een van de meest inclusieve fietsen in de industrie van dit moment is. Uitgerust met 27,5" velgen en 50 mm anti-lekbanden fietst hij veilig en comfortabel op bijna elke ondergrond. Juna heeft interne kabelgeleiding en een verbeterde accu die geïntegreerd is in de onderbuis en die je kunt verwijderen voor onderhoud. De geïntegreerde Trelock spatbord-achterlichten hebben een remlichtfunctie en de fellere voorlichten van Busch & Müller maken de fietsen zichtbaar, zelfs onder de slechtste omstandigheden. Een achterdrager en aanhangeradapter zijn optioneel verkrijgbaar.

Ampler Curt

De sportieve geometrie van de Ampler Curt is ontworpen voor snelle bewegingen en het rechte stuur maakt hem zeer responsief. Deze e-bike is verkrijgbaar als single-speed en 11-speed en is perfect voor snelle woon-werkritten en sportieve ritten. Dankzij de carbon voorvork en het minimalistische ontwerp weegt de Curt slechts 14,4 kg (single-speed) of 15,7 kg (11-speed) en is daarmee een van 's werelds lichtste, zo niet de meest lichtgewicht, e-bike voor woon-werkverkeer. Achter zijn minimalistische voorkomen heeft de Curt nog steeds alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse woon-werkverkeer - een robuuste koplamp en heldere LED's geïntegreerd in de zadelpen, volledige spatborden en een optionele achterdrager. De fiets is verkrijgbaar in de kleuren Purple Void en Matzwart en in drie framematen voor rijders met een lengte van 160 tot 198 cm.

Ampler Stellar

Combineert lichtheid, soepel rijgedrag en gemak. Zijn semi-rechtop zitpositie, ergonomische handvatten en zadel bieden veel comfort maar toch een actief gevoel. Uitgerust met 9 versnellingen en Ampler's achtermotor met hoog koppel is bergop fietsen een makkie tijdens elke rit. Het nieuwe frame wordt geleverd in kleinere framematen die het toegankelijk maken voor meer rijders. De nu bredere 47 mm Top Contact II banden van Continental bieden een hoge lekbestendigheid om het risico op een lekke band onderweg te minimaliseren. Krachtige Shimano Deore hydraulische schijfremmen en andere hoogwaardige onderdelen zorgen ervoor dat de Stellar alles levert wat je ervan verwacht - een echte allrounder. Rekening houdend met alles wat hij te bieden heeft, is de Stellar met 17,8 kg een vedergewicht. De Stellar wordt geleverd in Pearl Black, Racing Red of Midnight Blue en in twee framematen die ontworpen zijn voor rijders met een lengte van 160 tot 185 cm.


Ampler Axel

De actieve zitpositie van de Ampler Axel zorgt voor de juiste balans tussen sportief en ontspannen, waardoor het rijgedrag actief en responsief aanvoelt. De dynamische motorondersteuning maakt fietsen stil en moeiteloos - en zet zo een nieuwe standaard voor fietsen in de stad. Axel is uitgerust met 27,5" velgen en 50 mm anti-lekbanden, die je rit veilig en comfortabel maken op bijna elke ondergrond. De Axel heeft ook interne kabelgeleiding en een in de onderbuis geïntegreerde accu, die kan worden verwijderd voor onderhoud. De nieuwe geïntegreerde Trelock spatbord-achterlichten hebben nu een remlichtfunctie, en de fellere voorlichten van Busch & Müller maken de fietsen zichtbaar, zelfs onder de slechtste omstandigheden. Net als bij de Juna zijn een achterdrager en aanhangeradapter optioneel verkrijgbaar. De fiets is verkrijgbaar in de kleuren Rock Green of Nordic Blue en in twee framematen voor rijders met een lengte van 170 tot 200 cm.


Ampler Stout

Deelt de meeste onderdelen met de Stellar maar neemt toch een unieke positie in. Het is een trouwe metgezel waar je ook gaat. Met 17,8 kg is de Stout een stuk lichter dan de meeste e-bikes en hij rijdt soepel, zelfs als je per ongeluk zonder stroom komt te zitten. De fiets is verkrijgbaar in Merlot Red, Evergreen of Pearl Black en in twee framematen die ontworpen zijn voor rijders met een lengte van 170 tot 200 cm. Als je op zoek bent naar een zorgeloze en veelzijdige elektrische fiets voor je dagelijkse woon-werkverkeer en meer, dan is Stout je keuze.


Over Ampler

Ampler is een toonaangevende fabrikant van e-bikes die een revolutie teweeg wil brengen in het woon-werkverkeer in de stad. Met een focus op kwaliteit, innovatie, connectiviteit en duurzame mobiliteit, levert Ampler slanke en krachtige e-bikes die naadloos opgaan in het stedelijke landschap. Sinds de oprichting is Ampler toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke rijervaringen, terwijl alle e-bikes met de hand worden geassembleerd in de eigen fabriek in Europa. 23.000 tevreden fietsers in heel Europa hebben bijgedragen aan constante productverbeteringen.


Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL