BESPOKED - Dé show voor unieke handgemaakte fietsen - releast showdata voor 2024 in Manchester, UK.

DSC09113.jpg
  • jpg

MANCHESTER, ENG | Februari 2024 - Na een jaar op het vaste land keert BESPOKED voor de zomer van 2024 terug naar Groot-Brittannië! Dé show voor fietsvakmanschap en innovatie in Europa zal plaatsvinden op een prachtige nieuwe locatie: De iconische Victoria Baths in Manchester, ook wel de 'European Capital of Cycling' genoemd. Van 28-30 juni 2024. De inschrijving voor de show van dit jaar is nu geopend!

Een unieke locatie vol onvergetelijke highlight

Het evenement - een driedaagse deep-dive in de wereld van de meest bijzondere handgemaakte fietsen - zal naar schatting duizenden liefhebbers, professionals uit de industrie en leden van de fietsgemeenschap ontvangen. Bezoekers mogen genieten van buitengewone designs en de vindingrijkheid van de bouwers, een warme sfeer waar alle unieke verhalen van de makers verteld kunnen worden. Daarnaast zullen er een grote variatie aan heerlijk opties uitgebreid zijn.

L1170880.jpg
  • jpg
L1170957-Enhanced-NR.jpg
  • jpg
L1170908-Enhanced-NR.jpg
  • jpg
Victoria Baths is een ideale locatie voor de show, het glazen dak, een neutraal kleurenpalet en het sierlijke binnenwerk. Manchester is geografisch gezien ideaal gelegen in het centrum van Groot-Brittannië, met een fijne verbinding. Vlak bij het Lake District en Peak District, die behoren tot de beste fietsrit locaties in Groot-Brittannië Peter Georgallou van BESPOKED

Het weekend valt samen met de start van de Tour de France. Geen zorgen dit zal op een groot scherm te volgen zijn in het bar-gedeelte en biedt extra sfeer voor sportfans en toeschouwers!

Zet je schrap voor uitzonderlijk werk

Terwijl BESPOKED een jaar weg bleef uit Groot-Brittannië, hebben de makers hun ambachten tot een ongekend niveau kunnen liften. De belofte van uitzonderlijk werk is daarom gegarandeerd!

Het team staat in de startblokken voor een nog impactvoller en inclusiever evenement te creëren - dit is natuurlijk een essentiële datum op de kalender van de fietsindustrie.

DSC09062.jpg
  • jpg
DSC09048.jpg
  • jpg

Blijf op de hoogte

Stay in the loop, check de website en de social mediakanalen van het event voor updates over de shows in GB en de EU voor 2024. Het avontuur naar de volgende BESPOKED begint namelijk nu, een reis waarbij de wereldwijde fiets community wordt uitgenodigd!

Foto's van het evenement in 2023, evenals studiofoto's van de fietsen (inclusief die zijn geselecteerd voor de BESPOKED Awards) zijn hier te vinden.

Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op www.bespoked.cc of voor de pers: [email protected]

Benelux/ NL:

Jon Woodroof

[email protected]

+31 63 81 46 117

---

Charlie van Gorkum

[email protected]

+31 64 18 59 167

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL