SILCA's meest complete multitool tot nu toe

SILCA lanceert hun nieuwste Italiaanse zakmens: de Venti

Donderdag, September, 2018—INDIANAPOLIS, IN. SILCA voegt het Italiaanse zakmes ‘Venti’ toe aan hun lijn van multitools. Venti is Italiaans voor twintig en is het aantal onderdelen dat in de multitool zitten. Het ontwerp heeft het gebruikelijke platte profiel zoals je dat ook bij hun Nove en Tredici Italiaanse zakmessen ziet.

Nieuw voor de Venti is een uniek kettinggereedschap met een magnetisch schuifslot ontwerp dat er voor zorgt dat het twee keer zo langs is als andere ontwerpen. Dat zorgt voor een betere ergonomie. Daarnaast is hij makkelijker in gebruik en is deze eenvoudig te verwijderen. De halflang gesmede onderdelen zijn lang genoeg om alle gangbare fiets bevestigingen te bereiken, maar niet zo lang dat ze onder de last bezwijken. In de ergonomische zijvlakken zitten verborgen magnetisch berging voor een extra verbinding schakeling. Alle onderdelen zijn voorzien van SILCA’s unieke coating voor meer grip en een betere krachtoverbrenging.

Verkoopprijs is €39,-

Specificaties:

  • Roestvrijstalen zijvlakken met ribbels voor extra grip
  • Gemede ketting breker
  • Magnetisch berging van voor extra verbinding schakeling
  • Smede vergulde gereedschappen

- Inbussleutels (2, 2,5, 3, 4, 5, 6 en 8mm)

- Torx® schroevendraaiers (8, 10, 20 en 25mm)

- PH2/SL4

- 7mm steeksleutel

- 8mm open moersleutel

- 10mm open moersleutel

- Schijfremspreider

- Ventielsleutel

- Spaaksleutels (13G / 1)

Over SILCA

SILCA is opgericht in 1917 door Felice Sacchi in een plaatsje net buiten Milaan in Italië. SILCA pionierde met meters op de fietspomp om luchtdruk af te lezen, ze waren de eerste die hoge druk fietspompen maakte die in je frame zitten en na de tweede wereldoorlog gebruikte ze als een van de eerste die de nieuwe lichtgewicht materialen die hieruit voort kwamen gingen gebruiken. Later waren ze de eerste die CO2 gebruikte om snel je banden op te pompen als je langs de weg staat. Tegenwoordig zit SILCA in Indianapolis waar ze iconische producten ontwerpen met de beste materialen en hoogwaardige ambacht.

Contact Europa

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten