wahoo-kickr-bike-banner.jpg
  • jpg

Probeer de KICKR BIKE als eerste in de Benelux

Maassluis - 3 oktober 2019 - Wahoo Fitness Benelux kondigt serie evenementen aan om iedereen de kans te geven de nieuwe KICKR BIKE uit te proberen. De nieuw aangekondigde trainer verschijnt volgend jaar pas in de winkel, maar alle indoor training fans kunnen eerder al aan de slag met de nieuwste trainer van Wahoo Fitness. Wahoo heeft speciaal daarvoor een serie evenementen opgezet door heel de Benelux.

De KICKR BIKE is het resultaat van de jarenlange ontwikkeling van het hele KICKR ecosysteem. Net als alle andere Wahoo producten is de KICKR BIKE ontworpen voor eenvoud, een superieur rijgevoel, uitgebreide verbindingsmogelijkheden en maximale personalisatie voor de fanatieke fietsers die alleen het beste willen. De KICKR BIKE is ontworpen voor iedereen die het allerbeste wil voor indoor training.

Wahoo KICKR BIKE - Indoor Smart Trainer

Hieronder vind je een overzicht van alle KICKR BIKE tour events. Het actueelste overzicht met RSVP vind je op de evenementen Facebook pagina van Wahoo Fitness Benelux.

wahoo-kickr-bike-banner-2.jpg
  • jpg

De KICKR BIKE is begin 2020 in de Benelux te koop. De prijs zal later bekend worden. Tot dan zal de KICKR BIKE dus op verschillende plaatsen in de Benelux te testen zijn.

Favicon for news.twotoneams.nl Link naar het originele KICKR BIKE persbericht news.twotoneams.nl
Favicon for news.twotoneams.nl KICKR BIKE product foto's news.twotoneams.nl
KICKR BIKE MEDIA DECK
KICKR BIKE MEDIA DECK
  • pdf
KICKR BIKE Brochure
KICKR BIKE Brochure
  • pdf

KICKR en KICKR CORE

Wahoo's huidige generatie KICKR- en KICKR CORE-trainers zullen hun eigen updates ontvangen, zoals verbeterde connectiviteit die meerdere Bluetooth-verbindingen mogelijk maakt. Dit betekent dat meerdere sensoren nu sneller en nog betrouwbaarder gekoppeld kunnen worden, waardoor een zorgeloze start van je training gegarandeerd is. De KICKR en KICKR CORE hebben nu ook een cadansmeter, waardoor er geen aparte sensor aangesloten hoeft te worden. Beide upgrades zullen beschikbaar zijn op 4 september.

 

Over Wahoo Fitness

Vanuit Atlanta heeft Wahoo Fitness een volledig ecosysteem ontwikkelt van apps, sensoren en apparaten voor hardlopers, fietsers en fitness enthousiastelingen. Hun prijswinnende lijn van slimme Bluetooth producten bevat de KICKR en KICKR SNAP indoor trainers, de ELEMNT en ELEMNT BOLT GPS fietscomputers, ‘s werelds eerste smartphone connected fietscomputers en de TICKR familie, wearables die op de borst gedragen worden. De TICKR familie bestaat uit de TICKR, TICKR Run en de TICKR X die cardiotraining combineren met geavanceerde bewegingsanalyses.

Over 2moso

2moso is één van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt hun leidende rol door vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat.

Gerelateerde onderwerpen