2moso-bike-motion-header.jpg
  • jpg

2MOSO BRENGT WAHOO, ROKFORM, 4iiii EN NIEUWE MERKEN MEGMEISTER EN CLOROFILLA NAAR BIKE MOTION

2moso staat dit jaar op Bike MOTION op stand 11.D008

Rotterdam/Utrecht - 19 februari 2020 - Bike MOTION start vrijdag 28 februari en 2moso is weer aanwezig met bekende en nieuwe merken. Ze introduceren dit jaar Megmeister en Clorofilla. De eerste is een kledingmerk dat basislagen maakt voor sporters en Clorofilla een merk dat service- en laadstations maakt voor fietsen. Daarnaast zijn Wahoo Fitness, Rokform en 4iiii te zien op de beurs.

wahoo-BM-pr.jpg
  • jpg

Wahoo Fitness

Een van de grote succesverhalen van 2moso is Wahoo Fitness. Dit merk hebben zij groot weten te maken de afgelopen jaren met o.a. de KICKR en de ELEMNT reeksen. Afgelopen jaar is de KICKR BIKE hieraan toegevoegd. Tijdens Bike MOTION zullen verschillende atleten laten zien wat zij doen op de nieuwste apparatuur van Wahoo. 

Op zaterdag komt endurance racer Jan Biermans langs voor een lange rit op de KICKR BIKE en Zwift. Hij zal van 10.00 tot 17.00 uur rijden. Raad jij hoeveel kilometer hij die dag zal afleggen, dan maak je kans op een ELEMNT ROAM. Natuurlijk kun je ook zelf op de nieuwste KICKR stappen om hem uit te proberen.

303638-bikemotion-and-2moso-02d515-original-1550137353.jpg
  • jpg

Megmeister

Het nieuwste merk van distributeur 2moso is Megmeister. Een sportkledingmerk dat basislagen ontwikkeld die vocht en zweet verschrikkelijk goed afvoeren zodat je nooit meer bezweet staat te pauzeren en te snel afkoelt. Eigenaar Jos Ruiterman is aanwezig op de beurs en vertelt je graag alles over deze wonderbaarlijke kleding.

Ook brengen ze hun nieuwe product voor de zomer mee: Freeze Tech. Dit is een shirt dat sporters bij warm weer heel effectief koel houdt. Het werkt verschrikkelijk goed, maar is lastig uit te leggen. Daarom brengt 2moso samples naar de beurs waarmee je zelf kan ervaren hoe goed het werkt. We denken dan ook dat dit product zo innovatief is dat we het hebben opgegeven voor de Bike MOTION Awards.

Meer informatie en foto's vind je in het originele persbericht hier

clorofilla-bikemotion-2moso.jpg
  • jpg

Clorofilla

Nieuw in 2moso’s assortiment is Clorofilla. Dit is een laad- servicestation voor fietsen en e-bikes. Deze paal is uitgerust met het nodige gereedschap om bijvoorbeeld snel even een band te vervangen of het zadel te verstellen. Je zult deze palen in de toekomst gaan vinden op plekken waar veel fietsers bij elkaar komen zoals knooppunten van fietsroutes, vakantieparken en fietsenstallingen in verschillende gemeentes.

rokform-BM-pr.jpg
  • jpg

Rokform & 4iiii

Daarnaast zullen Rokform en 4iiii aanwezig zijn. Rokform brengt een verschillende mounts en smartphonehoesjes mee die je helpen veilig op de fiets te zitten. 4iiii zal weer vermogensmeters meenemen die je helpen beter te trainen met meer inzicht in wat je precies doet.

2moso vind je op Bike MOTION bij stand 11.D008

Over 2moso

2moso is een van de top distributeurs in de Benelux van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica. 2moso is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt zijn leidende rol aan de vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat.

Gerelateerde onderwerpen