elemnt-rival-banner-twotone.jpg
  • jpg

De Wahoo RIVAL krijgt weer een goede update

Er is nu een Race Running Mode, je kan Workout pagina’s vastzetten en hij is makkelijk terug te vinden

Toen Wahoo Fitness eind vorige jaar de ELEMNT RIVAL aankondigde werd ook gelijk de belofte gedaan dat de functionaliteit verder uitgebreid zou worden met updates. Net als dat de ontwikkeling van de ELEMNT ROAM en de ELEMNT BOLT lang nadat je hem gekocht hebt verder gaat, krijgt ook het nieuwe sporthorloge van Wahoo met de tijd meer opties en wordt deze steeds beter gemaakt met updates. 

Deze keer zijn er veranderingen doorgevoerd aan de manier waarop het horloge de afstand van een officiële wedstrijd of andere kilometer markeringen bijhoudt. Ren je langs zo’n punt en zie je dat deze niet overeenkomt dan druk je eenvoudig op de rondeknop (rechts boven) en het horloge corrigeert automatisch de gelopen afstand.

Als je vaak je RIVAL sporthorloge kwijtraakt is deze update voor jou. In de Wahoo Companion app is een optie toegevoegd om hem terug te vinden. Scroll naar beneden in het instellingen menu en klik op ‘Vind ELEMNT RIVAL’. Het horloge maakt dan geluid en begint te trillen zodat je hem eenvoudig terug kan vinden. Andersom werkt ook. Telefoon kwijt? Geen probleem. Scroll in het menu naar ‘Vind mijn telefoon’ en deze begint geluid te maken en te trillen. Voor beide opties maakt het niet uit of het geluid uit staat of dat het apparaat op niet-trillen staat.

De derde verbetering gaat over het vastzetten van Workout pagina’s. Iedereen heeft zijn favoriete instelling wat betreft getoonde data, maar mocht je even snel een ander veld willen checken dan springt het horloge vanzelf weer terug naar je favoriete pagina. Weer een stap minder om over na te denken als je druk bezig bent. Houdt de twee zoom knoppen tegelijkertijd ingedrukt en je favoriete veld is vastgezet.

Wahoo Fitness heeft als doel de ELEMNT RIVAL continue te verbeteren met software updates en bug fixes. Een compleet overzicht van alle grote en kleine updates vind je op de website van Wahoo hier in het Engels. Het originele persbericht van de lancering van de ELEMNT RIVAL vind je hier.

Over Wahoo Fitness

Wahoo Fitness is gevestigd in Atlanta en heeft een volledig ecosysteem van sensoren en apparaten ontwikkeld voor hardlopers, fietsers en liefhebbers van fitness. Wahoo's prijswinnende productlijn omvat de KICKR-familie van slimme apparatuur en accessoires voor indoor training, de ELEMNT-familie met fietscomputers en de TICKR-familie met hartslagmeters. Daarnaast hebben zo ook Speedplay tweezijdige pedalen en The Sufferfest gestructureerde trainingssoftware om je te helpen de meest complete fietser te worden. 

Lees meer over Wahoo's producten en apps op wahoofitness.com.

 

Over 2moso

2moso verzorgt sinds 2005 import en exclusieve distributie in de Benelux van internationale A-merken die onder andere accessoires ontwikkelen voor wielrenners en hardlopers.

 

2moso heeft grote, bekende merken in het productportfolio en bewaakt met leveranciers en dealers de kwaliteit van het verkoopkanaal. 2moso houdt tevens oren en ogen open voor innovatieve nieuwkomers

 

De ELEMNT RIVAL is verkrijgbaar voor de adviesprijs van €379,99.

Favicon for brandfolder.com Foto's vind je hier: Wahoo Fitness | Brandfolder brandfolder.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL