Graag op 28 februari 2022 de review posten als de OpenRun Pro in de winkels ligt

banner-openrun-pro.jpg
 • jpg

Shokz (voorheen AfterShokz) introduceert de OpenRun Pro, de meest geavanceerde bone conduction sportkoptelefoon ooit

 • Premium bone conduction sportkoptelefoons met ongeëvenaarde geluidskwaliteit
 • Nieuwe Shokz TurboPitchTM technologie voor diepere bassen
 • Verbeterde 10 uur afspeeltijd en 5 minuten snellaadfunctie

28 februari 2022 - Shokz lanceert de OpenRun Pro, de meest geavanceerde bone conduction sportkoptelefoon ooit, die de manier waarop we open ear luisteren zal herdefiniëren. Deze koptelefoon is speciaal ontworpen voor tijdens het sporten en is op verschillende punten verbeterd: diepere bassen, een batterij die 10 uur meegaat en een snellaad functie.

Shokz is de nieuwe naam van AfterShokz nadat ze onlangs een rebranding gedaan hebben. Het OpenRun Pro model is het eerste product dat ze sindsdien lanceren en vervangt de Aeropex als topmodel. Deze koptelefoon met premium geluidskwaliteit en verschillende nieuwe functies is vanaf nu beschikbaar voor €189,95.

Verbeterde open ear luisterervaring

Met ongeëvenaarde geluidskwaliteit levert de nieuwe OpenRun Pro sport koptelefoon de beste luisterervaring met Shokz’ bekende toewijding aan veiligheid, openheid naar de omgeving, comfort in gebruik en een goede pasvorm. Ontdek voor jezelf hoe het open design van Shokz klinkt bij een van de vele demo opstellingen in hardloop- en fietswinkels.

04 - Shokz - OpenRun Pro - 2022.jpg
 • jpg
02 - Shokz - OpenRun Pro - 2022.jpg
 • jpg
05 - Shokz - OpenRun Pro - 2022.jpg
 • jpg
07 - Shokz - OpenRun Pro - 2022.jpg
 • jpg

Verbeterde geluidskwaliteit

Shokz nieuwe topmodel sportkoptelefoon heeft de laatste, negende generatie, bone conduction technologie met twee extra basversterkers. De TurboPitchTM technologie zorgt daarnaast voor de beste geluidskwaliteit voor bone conduction koptelefoons ooit. OpenRun Pro zorgt ervoor dat je elke noot, beat en melodie ervaart bij het sporten.

Een batterij die je langste trainingen kan bijhouden

De batterij gaat nog langer mee en heeft 10 dagen stand-by tijd en 10 uur luister- en beltijd. Hang de OpenRun Pro vijf minuten aan een snellader en hij gaat weer anderhalf uur mee. Hopelijk levert dat altijd genoeg op om weer door te gaan en wordt je niet tegen gehouden door een lege batterij. Bluetooth 5.1 zorgt voor een stabiele verbinding en twee microfoons met noise-cancelling technologie zorgen ervoor dat je stem goed te horen is tijdens het bellen.

Draagcomfort en Secure-fit zijn gemaakt voor sport

De OpenRun Pro blijft op zijn plek bij de meest intense oefeningen met het ergonomische ontwerp en gewicht van 29 gram. De flexibele titanium band past elk hoofd en zorgt voor een goede pasvorm. Deze koptelefoon zal niet bewegen, hoeveel je ook doet. IP55 stof- en waterbestendigheid beschermt tegen zweet, opspattend water en regendruppels. De twee jaar garantie geeft je extra rust. OpenRun Bluetooth koptelefoons gaan niet je gehoorgang in, bedekken je oren niet en zorgen ervoor dat je oren altijd droog en cool zijn, zelfs als de  omgeving heet en vochtig is. Deze koptelefoon is zo licht en comfortabel dat je zal vergeten dat je hem op hebt.

Intuïtieve bediening

De nieuwe OpenRun Pro heeft grotere knoppen voor eenvoudigere bediening zodat je makkelijker je muziek kan afspelen, het volume kan aanpassen, kan bellen of spraakassistenten kan activeren. Zelfs als je aan het rennen bent of je handen zweten.

Product eigenschappen

 • Shokz TurboPitchTM technologie voor diepere bassen
 • Open ontwerp voor comfort
 • Omgevingsbewustzijn voor veiligheid
 • Tot wel 10 uur bellen en muziek luisteren
 • Vijf minuten snelladen voor anderhalf uur gebruik
 • Dubbele noise cancelling microfoons voor helder stemgeluid
 • IP55 stof- en waterbestendig

08 - Shokz - OpenRun Pro - 2022.jpg
 • jpg
06 - Shokz - OpenRun Pro - 2022.jpg
 • jpg
01 - Shokz - OpenRun Pro - 2022.jpg
 • jpg
03 - Shokz - OpenRun Pro - 2022.jpg
 • jpg

--------------- einde persbericht ---------------

Extra info voor de redactie:

Publicatie informatie

De Shokz OpenRun Pro wordt op woensdag 5 januari 2022 gelanceerd in Amerika, maar pas op maandag 28 februari 2022 in de Benelux en hij zal ook dan pas hier beschikbaar zijn. Omdat hier bijna twee maanden tussen zit hebben we besloten het embargo op 5 januari te zetten en jou, de redactie, de vrijheid te geven om te kiezen wanneer je hierover publiceert na 5 januari. We snappen dat sommige redacties niet achter willen blijven en gelijk willen publiceren en andere redacties willen wachten tot een product leverbaar is. Om hieraan tegemoet te komen hebben we deze constructie bedacht. Mocht je hier vragen of opmerkingen over hebben dan horen wij die maar al te graag en kun je altijd mailen naar [email protected]. Bedankt.

Shokz logo.png
 • png

AfterShokz wordt Shokz

AfterShokz zal de merknaam veranderen naar Shokz op woensdag 29 december. Ook de website zal veranderen van aftershokz.nl naar nl.shokz.com

De reden voor de nieuwe naam:

Shokz is korter, sneller en makkelijker deelbaar

We hebben besloten om AfterShokz simpeler te maken en naar Shokz te veranderen. Dit is korter en krachtiger en maakt het makkelijker om het merk te onthouden en te delen. We geloven dat dit onze missie makkelijker maakt om de voordelen van open ear design koptelefoons naar meer fans te brengen.

Wanneer je Shokz noemt in een tekst of video voeg dan (voorheen AfterShokz) toe.

Over Aftershokz

Shokz, voorheen AfterShokz, is het nr.1 merk van bone conduction sportkoptelefoons en zijn de enige sportkoptelefoons die officieel erkend zijn door England Athletics. De bone conduction hoofdtelefoon is de enige hoofdtelefoon die is goedgekeurd voor gebruik in alle wegwedstrijden onder de UK Athletics Rules of Competition vanwege de open-oor veiligheidsfunctie. 

Lees meer over hoe het merk gebruikers inspireert om #beopen en #hearitall te zijn op aftershokz.nl. AfterShokz is de officiële koptelefoon van Engeland Athletics. De bone conduction hoofdtelefoon is de enige hoofdtelefoon die is goedgekeurd voor gebruik in alle wegwedstrijden onder de Britse atletiek wedstrijdregels.

Over bone conduction sportkoptelefoons

In oktober 2021 vierde het merk 10 jaar pionierswerk op het gebied van bone-conduction audiotechnologie. De vereenvoudiging van de merknaam AfterShokz naar Shokz versterkt hun toewijding aan het bieden van de beste open-oor luisterervaring voor sportliefhebbers. Shokz heeft wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren van hoofdtelefoons verkocht en heeft een gemiddelde score van 4,5 op Amazon.

In tegenstelling tot traditionele over-ear koptelefoons, genereert de bone conduction technologie trillingen die door de jukbeenderen van de drager reizen, vanaf ‘speakers’ die voor de oren zijn geplaatst. De trillingen gaan rechtstreeks naar het binnenoor en omzeilen de trommelvliezen. Omgevingsgeluiden zoals verkeer, voetgangers, fietsers en hardlopers kunnen normaal worden gehoord, terwijl de drager het plezier van muziek en het gemak van gesprekken behoudt tijdens het sporten.

Over 2moso

2moso verzorgt sinds 2005 import en exclusieve distributie in de Benelux van internationale A-merken die onder andere accessoires ontwikkelen voor wielrenners en hardlopers.

2moso heeft grote, bekende merken in het productportfolio en bewaakt met leveranciers en dealers de kwaliteit van het verkoopkanaal. 2moso houdt tevens oren en ogen open voor innovatieve nieuwkomers. Zij zijn sinds 1 april exclusief distributeur sport van alle Aftershokz modellen in de Benelux.

Favicon for 2moso.com 2moso - Website 2moso.com
Favicon for aftershokz.nl Shokz - Website Nederland aftershokz.nl
Favicon for instagram.com Shokz - Instagram instagram.com
Favicon for facebook.com Shokz - Facebook facebook.com
Favicon for news.twotoneams.nl Shokz - OpenMove Pro - Persmap news.twotoneams.nl

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL