Wahoo-Speedplay-press-release.jpg
  • jpg

Wahoo lanceert POWRLINK ZERO pedaal-gebaseerde powermeter

Het wachten is eindelijk voorbij! Wahoo kondigt met trots de beschikbaarheid aan van de langverwachte POWRLINK ZERO pedalen powermeter. De POWRLINK ZERO is gebaseerd op het iconische SPEEDPLAY pedaalsysteem voor de weg en is nu te koop in zowel enkelzijdige als dubbelzijdige uitvoering.

Wahoo_POWRLINK+ZERO_WFPRX1S55_Shoe_StandardCleat_PowrLink.jpg
  • jpg

Nauwkeurig en betrouwbaar

Net als de rest van de Wahoo SPEEDPLAY serie, heeft de POWRLINK ZERO een handige, dubbelzijdige instap, lage stapelhoogte en een pedaal float die instelbaar is tussen 0-15 graden. Het pedaal-gebaseerde ontwerp maakt het gemakkelijk om de powermeter te wisselen tussen verschillende cranksets, zodat atleten alle voordelen van het trainen met vermogen kunnen benutten, ongeacht welke fiets ze kiezen.

Wanneer het op powermeters aankomt, is nauwkeurigheid van cruciaal belang. Wahoo nam de kenmerkende +/-1% nauwkeurigheid van hun KICKR-serie smart trainers en repliceerde deze in de POWRLINK ZERO. De nieuwe POWRLINK ZERO weegt slechts 250 gram voor de enkelzijdige optie (alleen links powermeter), of 276 gram voor de dubbelzijdige optie.

"Wahoo heeft altijd voorop gelopen in het leveren van nauwkeurige, betrouwbare vermogensgegevens aan atleten met onze KICKR-serie indoor smart trainers," zegt POWRLINK ZERO product manager Katie DuPree. "Nu hebben we die expertise benut om een pedaal-gebaseerde powermeter te maken waarmee atleten dezelfde robuuste prestatiegegevens krijgen als ze buiten fietsen of racen, met het extra voordeel van tweezijdige invoer en geweldige aerodynamica."

Wahoo_ShoeCleat_FloatAnimation rotated.gif
  • gif

The powermeter of choice!

De nieuwe POWRLINK ZERO weegt slechts 250 gram voor de enkelzijdige optie (alleen links powermeter), of 276 gram voor de dubbelzijdige optie. De prijzen zijn respectievelijk €649,99 en €999,99. De nieuwe powermeter is een aanvulling op de bestaande Wahoo SPEEDPLAY pedaalsystemen, die bestaan uit de COMP €149,99, ZERO €229,99, NANO €449,99 en de AERO €279,99.

POWRLINK ZERO is al geselecteerd als “the powermeter of choice” voor een aantal zeer succesvolle atleten, waaronder IRONMAN 70.3 wereldkampioene Lucy Charles-Barclay en het professionele wegteam van Le Col Wahoo vrouwen. Het Le Col Wahoo team zal gebruik maken van de robuuste prestatiegegevens van de POWRLINK ZERO om zich voor te bereiden op een aantal van de grootste wedstrijden in de voorjaarsklassiekers, waaronder Parijs-Roubaix, La Fleche Wallonne, en Luik-Bastenaken-Luik.

Favicon for news.twotoneams.nl Meer foto's van de Wahoo POWRLINK ZERO news.twotoneams.nl
Favicon for youtu.be POWRLINK Video link - 30 sec (link live at launch) youtu.be
Favicon for youtu.be POWRLINK Video link - 15 sec (link live at launch) youtu.be

Over Wahoo Fitness

Wahoo Fitness uit Atlanta heeft een volledig ecosysteem van sensoren en apparaten ontwikkeld voor hardlopers, fietsers en fitness liefhebbers. De bekroonde reeks producten van Wahoo omvat de KICKR familie met slimme indoor rij-apparatuur en accessoires, de ELEMNT familie met GPS-apparaten en sporthorloges, de TICKR familie met hartslagmeters, de Speedplay dubbelzijdige pedalen en de Wahoo SUF trainingsapp om jou te helpen de meest complete wieler atleet te worden. 

Over 2moso

2moso verzorgt sinds 2005 import en exclusieve distributie in de Benelux van internationale A-merken die onder andere accessoires ontwikkelen voor wielrenners en hardlopers.

2moso heeft grote, bekende merken in het productportfolio en bewaakt met leveranciers en dealers de kwaliteit van het verkoopkanaal. 2moso houdt tevens oren en ogen open voor innovatieve nieuwkomers.

Favicon for eu.wahoofitness.com Wahoo Fitness - website eu.wahoofitness.com
Favicon for instagram.com Wahoo Fitness Benelux - Instagram instagram.com
Favicon for news.twotoneams.nl Persmap: POWRLINK ZERO news.twotoneams.nl

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL