wahoo-rollr-bannr.jpg
  • jpg

NIEUW! WAHOO KICKR ROLLR

Nieuwe Smart Trainer biedt gemak en natuurlijk rijgevoel

Kiezen tussen het natuurlijke gevoel van rollers en de prestatie voordelen van een smart trainer is nu nog makkelijker geworden. De KICKR ROLLR mag zich vanaf vandaag toevoegen aan de uitgebreide reeks trainers in de Wahoo KICKR-familie. De KICKR ROLLR is getest met behulp van de UCI en de atleten die in 2021 hebben deelgenomen aan de Road World Championship in Vlaanderen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat het eindproduct aan alle eisen voldoet!   

Een "systeem" met twee rollen 

De trainer heeft een ontwerp met twee rollers en een indrukwekkende set functies die het een aantrekkelijke indoor trainings optie maken voor diegenen die het gemak en het natuurlijke gevoel van rollers willen combineren met de voordelen van gecontroleerde weerstand en connectiviteit. 

WF_KICKR_ROLLR_211028_FEMALE_HERO_2216-01_NoBlur-LowRes.jpg
  • jpg
WF_KICKR_ROLLR_211028_MALE_ECOSYSTEM_0866-01-LowRes.jpg
  • jpg
WF_KICKR_ROLLR_211028_FEMALE_DETAILS_2953-01-LowRes.jpg
  • jpg
WF_KICKR_ROLLR_211028_MALE_ECOSYSTEM_1040-01-LowRes.jpg
  • jpg

De KICKR ROLLR is ontworpen voor een breed scala aan frame- en bandenmaten via een snel los te koppelen, verstelbare wielbasis klem en maakt het gemakkelijk om fietsen op en af te bouwen, waardoor hij ideaal is voor sporters die snel de overstap willen maken van indoor training naar buiten fietsen, maar ook voor gezinnen waar meerdere fietsers dezelfde trainer gebruiken. En omdat je het achterwiel niet hoeft te verwijderen, is de KICKR ROLLR het ideale opwarmer platform voor evenementen of grote trainingssessies. Dit is vooral handig voor baanwielrenners of professionals die hun uitrusting niet kunnen aanpassen na een fietscontrole voor de wedstrijd.  

De KICKR ROLLR geeft duursporters een handige, veelzijdige en veelzijdige optie om binnenshuis te trainen of om zich klaar te maken voor een evenement Wahoo KICKR Product Manager Tyler Harris

Een nieuwe bundel!

Voor atleten die nog geen powermeter hebben, biedt Wahoo een bundel aan die zowel de KICKR ROLLR als de Wahoo SPEEDPLAY POWRLINK ZERO eenzijdige, pedaal gebaseerde powermeter bevat. De gebundelde ROLLR en POWRLINK optie geeft duursporters een effectieve manier om alle voordelen van krachttraining te benutten, zowel binnen als buiten op de weg. Voor atleten die al een powermeter hebben biedt de KICKR ROLLR de connectiviteit van een smart trainer, het gemak en het gevoel van een rollersysteem. Alleen Wahoo biedt de stabiliteit en veiligheid die je van ze verwacht!

De KICKR ROLLR heeft een prijskaartje van €799,99 of €1399,99 in combinatie met de SPEEDPLAY POWRLINK ZERO enkelzijdige powermeter.

Favicon for news.twotoneams.nl Wahoo KICKR ROLLR - Alle foto's en beeldmateriaal news.twotoneams.nl
Favicon for youtu.be ROLLR Video Link - 30 sec (link live at launch) youtu.be
Favicon for youtu.be ROLLR Video Link - 15 sec (link live at launch) youtu.be

Over Wahoo Fitness

Wahoo Fitness uit Atlanta heeft een volledig ecosysteem van sensoren en apparaten ontwikkeld voor hardlopers, fietsers en fitness liefhebbers. De bekroonde reeks producten van Wahoo omvat de KICKR familie met slimme indoor rij-apparatuur en accessoires, de ELEMNT familie met GPS-apparaten en sporthorloges, de TICKR familie met hartslagmeters, de Speedplay dubbelzijdige pedalen en de Wahoo SUF trainingsapp om jou te helpen de meest complete wieler atleet te worden. 

Over 2moso

2moso verzorgt sinds 2005 import en exclusieve distributie in de Benelux van internationale A-merken die onder andere accessoires ontwikkelen voor wielrenners en hardlopers.

2moso heeft grote, bekende merken in het productportfolio en bewaakt met leveranciers en dealers de kwaliteit van het verkoopkanaal. 2moso houdt tevens oren en ogen open voor innovatieve nieuwkomers.

Favicon for eu.wahoofitness.com Wahoo Fitness - website eu.wahoofitness.com
Favicon for instagram.com Wahoo Fitness Benelux - Instagram instagram.com
Favicon for news.twotoneams.nl Persmap: Wahoo KICKR ROLLR news.twotoneams.nl
Favicon for drive.google.com KICKR ROLLR - 2moso content drive.google.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL