Wahoo_KICKR+v6_WFBKTR122_DRIVETRAIN_02638.jpg
  • jpg

Wahoo's KICKR Smart Trainers zijn nog beter geworden

De nieuwste KICKR-producten van Wahoo maken de ultieme fitness ervaring mogelijk en zorgen voor de perfecte en meest geavanceerde trainingssituatie voor sporters

Fitness technologie bedrijf Wahoo lanceert vandaag haar nieuwste KICKR Smart Trainer genaamd KICKR en introduceert ook een vernieuwde versie van de KICKR BIKE. Beide apparaten zijn ontworpen met verbeterde functies die de gebruikerservaring ten goede komen, zoals de toevoeging van een WiFi verbinding.

Door middel van een uitgebreid ecosysteem van producten voor hardlopers, fietsers en fitness liefhebbers wil Wahoo de wereldwijde leider zijn in slimme fitness training. Wahoo biedt sporters online en offline tools en middelen om hun doelen te bereiken, waar en hoe ze ook willen trainen.

Wahoo_KICKR+v6_WFBKTR122_CASSETTE_02628.jpg
  • jpg
Wahoo_KICKR BIKE v2_WFBIKE3_ECO-RIDER_02397.jpg
  • jpg

Toevoeging van WiFi

Door de toevoeging van een WiFi verbinding bij de nieuwe KICKR Smart Trainer en KICKR BIKE hebben fietsers nu een nog betere ervaring. De mogelijkheid om via WiFi verbinding te maken met telefoons, tablets en andere elektronische apparaten vergroot de gebruikservaring, zonder afhankelijk te zijn van hardware systemen, zoals Bluetooth en ANT+ chips. Ook het probleem van drop-outs is hiermee opgelost, rijders blijven tijdens de gehele duur van hun workout verbonden. De toevoeging van een Wi-Fi verbinding biedt een aanzienlijke verhoging van de snelheid van gegevensoverdracht ten opzichte van Bluetooth en ANT+. Dit zorgt ervoor dat statistieken op het scherm meer dan 65% sneller worden weergegeven en eRacing nog nauwkeuriger verloopt. De introductie van Wi-FI zorgt er ook voor dat real-time problemen snel opgelost kunnen worden met dank aan het befaamde Wahoo klantenservice team, evenals automatische firmware-updates. 

Wahoo_KICKR+v6_WFBKTR122_DRIVETRAIN_02638.jpg
  • jpg
Wahoo_KICKR+v6_WFBKTR122_FLYWHEEL_02618.jpg
  • jpg
Wahoo_KICKR+v6_WFBKTR122_BOLT2_02665.jpg
  • jpg
Wahoo_KICKR BIKE v2_WFBIKE3_SEAT_02342.jpg
  • jpg
​​Ons team is voortdurend bezig om nieuwe mogelijkheden en functies toe te voegen aan onze state-of-the-art KICKR-producten. We zijn verheugd dat Wahoo de innovatie in de categorie blijft leiden door als eerste grote merk wifi te introduceren op hun slimme trainers en fietsen.  Mike Saturnia, CEO bij Wahoo

10 jaar innovatie

Deze lancering is een belangrijke mijlpaal voor Wahoo en markeert de tiende verjaardag van de originele KICKR Smart Trainer, die in 2012 werd gelanceerd. KICKR begon als een eenvoudig idee: een nieuwe manier om indoor te fietsen, wat een revolutie ontketende. De voortdurende ontwikkeling van de Wahoo KICKR producten onderstreept de voortdurende drang naar verbetering.

De New KICKR en de KICKR BIKE hebben een prijskaartje van €1299,99 en  €3999,99

Favicon for news.twotoneams.nl Media kit: New KICKR & KICKR BIKE '22  news.twotoneams.nl
Favicon for eu.wahoofitness.com Media Kit: Wahoo (available september 13) eu.wahoofitness.com

Over Wahoo Fitness

Wahoo Fitness uit Atlanta heeft een volledig ecosysteem van sensoren en apparaten ontwikkeld voor hardlopers, fietsers en fitness liefhebbers. De bekroonde reeks producten van Wahoo omvat de KICKR familie met slimme indoor rij-apparatuur en accessoires, de ELEMNT familie met GPS-apparaten en sporthorloges, de TICKR familie met hartslagmeters, de Speedplay dubbelzijdige pedalen en de Wahoo SUF trainingsapp om jou te helpen de meest complete wieler atleet te worden. 

Over 2moso

2moso verzorgt sinds 2005 import en exclusieve distributie in de Benelux van internationale A-merken die onder andere accessoires ontwikkelen voor wielrenners en hardlopers. 2moso heeft grote, bekende merken in het productportfolio en bewaakt met leveranciers en dealers de kwaliteit van het verkoopkanaal. 2moso houdt tevens oren en ogen open voor innovatieve nieuwkomers.

Favicon for eu.wahoofitness.com Wahoo website eu.wahoofitness.com
Favicon for 2moso.com 2moso Dealer Webshop 2moso.com
Favicon for instagram.com Wahoo Benelux (@wahoo_benelux) * Instagram photos and videos instagram.com
Favicon for instagram.com 2moso B.V. (@2moso_) * Instagram photos and videos instagram.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL