Wahoo_ELEMNT ROAM2_WFCC6_3C5A6767.jpg
  • jpg

Wahoo blijft innoveren met de nieuwe Dual Band GPS ELEMNT ROAM, de krachtigste en meest intuïtieve fietscomputer ooit

De nieuwe ELEMNT ROAM is ontworpen voor fietsers om verder en langer te rijden en nieuwe wegen en paden te verkennen

Amsterdam (4 oktober 2022) - Wahoo Fitness, het toonaangevende fitness technologiebedrijf, lanceert vandaag hun nieuwste GPS fietscomputer, de ELEMNT ROAM. De nieuwe fietscomputer heeft belangrijke nieuwe innovatieve functies waaronder dual band GPS, verbeterde navigatie, bijgewerkte Summit Segments Climb, een hoger contrast scherm en verbeterde geheugencapaciteit.

De nieuwe ELEMNT ROAM is de meest krachtige en intuïtieve GPS fietscomputer die aan het Wahoo portfolio is toegevoegd. De Navigatie staat voorop bij het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe fietscomputer. De nieuwe ROAM heeft Dual Band GPS die zorgt voor een verbeterde en meer accurate navigatie-ervaring, vooral wanneer je in gebieden rijdt waar de GPS-ontvangst beperkt kan zijn zoals in bebost of stedelijke gebied.

Roam_StandingAngledDriveSide.jpg
  • jpg
Wahoo_ELEMNT+ROAM2_WFCC6_X+Workout.jpg
  • jpg
Roam_StandingFaceForward.jpg
  • jpg

Door de bijgewerkte functie Summit Segments Climb is het nog makkelijker om de voortgang van een klim te controleren. Deze populaire functie detecteert nu automatisch beklimmingen in een vooraf geladen route, toont voltooide beklimmingen en zorgt ervoor dat gebruikers meer gedetailleerde informatie kunnen bekijken over de huidige of nog komende beklimmingen van hun rit.

De ROAM heeft een verbeterde schermkwaliteit die zorgt voor een scherpe weergave en perfecte zichtbaarheid. De ingebouwde lichtsensor meet de hoeveelheid licht, en past daarmee de achtergrondverlichting van je kleurenscherm aan. Hierdoor heb je altijd goed zicht, en wordt de accu van de ROAM niet onnodig belast.

Wahoo_ELEMNT ROAM2_WFCC6_3C5A7087.jpg
  • jpg
Wahoo_ELEMNT ROAM2_WFCC6_3C5A7441.jpg
  • jpg

De verbeterde geheugencapaciteit van 32GB staat gebruikers toe om een groter aantal regionale kaartpakketten en opgeslagen routes te beheren en op te slaan. Bij normaal gebruik is de batterijduur 17 uur en hierdoor is het gemakkelijker dan ooit voor fietsers langer onderweg te zijn.

De nieuwe ELEMNT ROAM sluit naadloos aan bij Wahoo’s uitgebreide producten portfolio. Fietsers kunnen hun workouts op de ROAM synchroniseren met hun Wahoo X abonnement, waardoor ze toegang hebben tot nieuwe routes en trainingen en hun complete workout geschiedenis in de Wahoo SYSTM app. De ROAM is daarnaast ook te gebruiken met alle KICKR Smart Trainers en de KICKR BIKE. Dit geeft fietsers ultieme flexibiliteit als het gaat om hun trainingen voor zowel binnen als buiten.

​​ We zijn ongelooflijk trots om de nieuwste editie van onze fietscomputer reeks aan te kondigen. De nieuwe ELEMNT ROAM maakt de GPS-ervaring van fietsers zo naadloos en nauwkeurig mogelijk en zorgt een perfecte registratie en is daarnaast ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk  Mike Saturnia, CEO bij Wahoo

Wahoo_ELEMNT ROAM2_WFCC6_3C5A7426.jpg
  • jpg
Wahoo_ELEMNT ROAM2_WFCC6_255A8605.jpg
  • jpg

Drie jaar geleden werd de ROAM uitgebracht met de missie om fietsers in staat te stellen verder te fietsen en nieuwe grenzen te verkennen. De nieuwe ROAM met zijn scala aan nieuwe functies bouwt voort op deze missie en is de perfecte fietscomputer voor elke fietser die op zoek is naar prestaties, gebruiksgemak en vele routemogelijkheden.  Mike Saturnia, CEO bij Wahoo

De komst van de ELEMNT ROAM zorgt ook voor een hele reeks nieuwe functies zoals USB-C oplaad mogelijkheden, een omgevingslichtsensor, perfect view zoom opties, quicklook LED's, on-device slimme navigatie en multisport handover om er maar een paar te noemen. Met de nieuwe ROAM kunnen rijders tijdens hun rit ook hun glucose gegevens in de gaten kunnen houden, zonder dat ze daarvoor een telefoon nodig hebben.

De nieuwe ELEMNT ROAM heeft een prijskaartje van €399,99

Favicon for news.twotoneams.nl Media kit: Wahoo ELEMNT ROAM | Twotone Amsterdam Newsroom news.twotoneams.nl
Favicon for eu.wahoofitness.com Media Kit: Wahoo (available october 4) eu.wahoofitness.com

Over Wahoo Fitness

Wahoo Fitness uit Atlanta heeft een volledig ecosysteem van sensoren en apparaten ontwikkeld voor hardlopers, fietsers en fitness liefhebbers. De bekroonde reeks producten van Wahoo omvat de KICKR familie met slimme indoor rij-apparatuur en accessoires, de ELEMNT familie met GPS-apparaten en sporthorloges, de TICKR familie met hartslagmeters, de Speedplay dubbelzijdige pedalen en de Wahoo SUF trainingsapp om jou te helpen de meest complete wieler atleet te worden. 

Over 2moso

2moso verzorgt sinds 2005 import en exclusieve distributie in de Benelux van internationale A-merken die onder andere accessoires ontwikkelen voor wielrenners en hardlopers. 2moso heeft grote, bekende merken in het productportfolio en bewaakt met leveranciers en dealers de kwaliteit van het verkoopkanaal. 2moso houdt tevens oren en ogen open voor innovatieve nieuwkomers.

Favicon for eu.wahoofitness.com Wahoo website eu.wahoofitness.com
Favicon for 2moso.com 2moso Dealer Webshop 2moso.com
Favicon for instagram.com Wahoo Benelux (@wahoo_benelux) * Instagram photos and videos instagram.com
Favicon for instagram.com 2moso B.V. (@2moso_) * Instagram photos and videos instagram.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL