hyperice_fa21_365editorial_hiking_2472_v1_v1.jpg
 • jpg

Let’s GO! Hyperice GO producten zijn de ideale sportieve kado's voor de feestdagen

Hyperice GO producten zijn innovatieve, compacte en lichtgewicht versies van de Hyperice herstel en wellness producten

Hyperice is een technologie-gedreven merk met een missie om iedereen beter te laten bewegen en herstellen. De afgelopen tien jaar heeft Hyperice een wereldwijde revolutie ontketend op het gebied van herstel en wellness.

Hyperice heeft altijd een sterke connectie gehad met atleten bij de ontwikkeling van hun producten. Kobe Bryant was een van de eerste die de originele Hyperice gebruikte en feedback gaf voordat het product op de markt kwam. Ondertussen heeft Hyperice samenwerkingen met voetballer Erling Haaland, tennisster Naomi Osaka en is er net een samenwerking gestart met de wielerploeg Jumbo Visma. Deze sporters zijn actief betrokken bij het ontwikkelen en verbeteren van alle producten. Naast atleten hebben ook topartiesten Hyperice ontdekt en gebruikt bijvoorbeeld Lady Gaga de Normatec voor herstel na een optreden.

 • jpg
 • jpg

Venom GO

De Venom GO van Hyperice is een revolutionaire warmte en vibratie product, draagbaar met ongeëvenaarde veelzijdigheid en maatwerk. Er is keuze tussen negen verschillende combinaties van warmte en trillingen om pijn te verzachten en spierpijn te verhelpen. Plaats de Venom GO door het kleine formaat gemakkelijk op je lichaam en verwijder het gemakkelijk.

 • jpg
 • jpg

Hypervolt 2 GO

De Hypervolt 2 GO is een massageproduct die je helpt je spieren te herstellen en te ontspannen om flexibel te blijven. Dit compacte handmassage apparaat weegt slechts 0,7 kilogram, waardoor hij zeer geschikt is om mee te nemen op reis. In vergelijking met zijn voorganger heeft de GO 2 een ergonomisch handvat, zodat je het apparaat voor langere tijd prettig vasthoudt. Ook is de interne ventilatie beter geregeld en zit de aan knop aan de achterkant voor gemakkelijkere bediening.

 • jpg
 • jpg

Vyper GO

Hyperice Vyper GO is een vibrerende massageroller die je helpt bij pijnlijke en gespannen spieren. Gebruik het als onderdeel van je herstel routine of als onderdeel van je warming-up om je lichaam wakker te maken en klaar te maken om te sporten. Hij is gemakkelijk mee te nemen voor training, wedstrijden en op reis en je kunt hem instellen op 3 verschillende trilling snelheden.

438172-App-Mockup-6102cc-original-1659435075.jpg
 • jpg

Hyperice app

De producten van Hyperice beginnen pas echt te schijnen met het gebruik van de Hyperice app. Met behulp van zogenaamde “routines” breng je het herstel van je lichaam naar een topniveau. Via Bluetooth verbind je het product met je smartphone en laat de app precies zien wat je moet doen voor het beste resultaat. Voor hun massageapparaat laat de app zien welke zithouding je moet aannemen en op welke plekken je druk moet uitoefenen. Hiermee weet je zeker dat de Hyperice producten optimaal worden benut.

 • jpeg
 • jpg
 • jpg

Over Hyperice

Hyperice is een technologie-gedreven bedrijf met een grootse missie, om iedereen op aarde beter te laten bewegen en leven. De afgelopen tien jaar heeft Hyperice een wereldwijde revolutie geleid op het gebied van herstel en wellness. Ze zijn gespecialiseerd in percussie (Hypervolt lijn), dynamische lucht compressie (Normatec lijn), vibratie (Vyper en Hypersphere lijnen), thermische technologie (Venom lijn), mind technologie (Core by Hyperice) en contrast therapie (Hyperice X).

Hyperice heeft als doel om iedereen beter te helpen bewegen en om zo het beste uit zichzelf te halen. Bekijk de website voor meer informatie over de verschillende producten en de verschillende manieren waarop ze je kunnen helpen.

Favicon for hypericenordic.com Hyperice Nordic - Official Website hypericenordic.com
Favicon for news.twotoneams.nl Hyperice maakt sport recovery producten voor iedereen news.twotoneams.nl
Favicon for news.twotoneams.nl Media kit: Hyperice GO | Twotone Amsterdam Newsroom news.twotoneams.nl

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Schrijf je in en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Meld je aan

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL