Super73_HorizontalLogo_black_01 (1).png
  • png

SUPER73 LANCEERT DE GLOEDNIEUWE ADVENTURE-SERIE MET EEN DESIGN OM TE PRESTEREN IN RUIGE OMSTANDIGHEDEN.

Feedback van rijders heeft bijgedragen aan het vernieuwde ontwerp, gevoel en afwerking; vering, acht versnellingen, verlengde zittingen, off-road banden, koplamp, achterlicht en een verplaatste batterij.

AMSTERDAM, NL (4 April 2023) - SUPER73, het Amerikaanse lifestyle adventure merk gespecialiseerd in elektrische motorfietsen, kondigt vandaag de lancering aan van haar geheel nieuwe SUPER73 Adventure Series line-up van fietsen ontworpen voor het buitenleven. Gebaseerd op feedback van rijders, heeft SUPER73 deze modellen ontworpen voor de ultieme avonturier door standaard voorvering toe te voegen over de gehele lijn. Sommige modellen van de Adventure Series zijn voorzien van volledig verstelbare voor- en achtervering om de rijder een persoonlijke ervaring te bieden.

 

De SUPER73 Adventure Series zit vol met state-of-the-art functies die het rijden leuker maken als je op verkenning bent met familie en vrienden. Elk SUPER73 Adventure Series model wordt standaard geleverd met meer robuuste SUPER73 GRZLY banden, een performance zadel met gripper vinyl voor extra comfort, een koplamp en achterlicht, spatborden, en de verplaatsing van de batterij naar de onderbuis voor de S en R modellen waardoor ze een lager zwaartepunt voor een betere rijervaring. De acht-speed cassette zit standaard op alle SUPER73 Adventure Series fietsen.

"Bij SUPER73 combineren we een doordacht ontwerp met unieke functies voor onze rijders. Het is de combinatie van vorm en functie die ons onderscheidt van de concurrentie.  De SUPER73 Adventure Series levert in overvloed, dus we zijn verheugd om aan te kondigen dat de nieuwe line-up nu beschikbaar is," zei LeGrand Crewse, SUPER73 CEO. "We zijn voorstanders van het luisteren naar de feedback van onze klanten, vooral van onze Super Squad, terwijl we rekening houden met de kritische details die ons product naar het volgende niveau brengen." We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van onze productlijn om een zo breed mogelijk scala aan rijders te bereiken, wat getuigt van een standvastige toewijding aan huidige en nieuwe klanten."

23YM_ZX Adventure_VA2_Studio_Side Dark Earth copy.jpg
  • jpg
Super73_YM23_ZXAdventure-Panthro_Right.jpg
  • jpg
Super73_YM23_RAdventure_Corsetti_Right.jpg
  • jpg

SUPER73 Z Adventure - Vanaf €3.599 (adviesprijs)

Het SUPER73 Z Adventure ontwerp belichaamt een nostalgische, rauwe, op de motorfiets geïnspireerde model die het meest kosteneffectief is in de nieuwe line-up, vanaf € 3.599. Het Z Adventure Series model is uitgerust met voorvering, een voorspatbord, een acht speed cassette en een koplamp om aan de behoeften van elke rijder te voldoen. Om de prestaties van de fiets verder op te voeren, beschikt dit model over een nieuwe voorvering en hydraulische remmen. Binnen dit nieuwe model debuteert SUPER73 zijn satijnen kleurstellingen, waaronder Panthro Blue, Sandstorm en twee speciale editie kleuren: Corsetti en Snowshadow.

SUPER73 S Adventure - Vanaf €4.399 (adviesprijs)

Een stap omhoog van de SUPER73 Z Adventure, de SUPER73 S Adventure belichaamt het klassieke e-bike gevoel met een gedempte, maar authentieke stijl. De SUPER73 S Adventure is uitgerust met een off-road-stijl voor- en achterspatbord, een verplaatste batterij op de onderbuis van het frame en een verlengd zadel, wat zorgt voor een uitgesproken design. De SUPER73 S Adventure is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Panthro Blue, Sandstorm, Corsetti en Snowshadow.

SUPER73 R Adventure - Vanaf €5.399 (adviesprijs)

SUPER73's vlaggenschip Adventure Series model is de SUPER73 R Adventure, met een indrukwekkende look die het plezier en avontuur van de rijders naar een hoger niveau tilt. Dit topmodel heeft alles wat de Z en S modellen standaard hebben, samen met de toevoeging van volledig verstelbare voor- en achtervering. De SUPER73 R Adventure zal verkrijgbaar zijn in Panthro Blue, Sandstorm, Corsetti en Snowshadow. 

Nieuwe kleurstellingen voor bestaande modellen

De SUPER73 blijft luisteren naar haar fans en kondigt een aantal wijzigingen aan, Metallic Aluminium, en zal deze kleur in elk van de bestaande Z, S, en R Series modellen gebruiken. De Z-serie wordt nu gekenmerkt in een satijnen afwerking Obsidian en de S-serie zal een satijnen afwerking Panthro Blue bevatten.

Voor alle details over de SUPER73 Adventure Series line-up, bezoek  SUPER73.com en volg ons opFacebook®YouTube® en Instagram®.

OVER SUPER73® 

SUPER73® is een Amerikaans lifestyle adventure merk gevestigd in Orange County, CA dat producten ontwikkelt om het erfgoed van de  motorfiets te versmelten met jeugdcultuur. Opgericht in 2016, is SUPER73 snel uitgegroeid tot een van de meest herkenbare elektrische voertuig merken in de wereld met een gepassioneerde klantenkring waaronder A-list beroemdheden, professionele atleten, en nog veel meer. Voor meer informatie, bezoek super73.com of volg @super73 op sociale media.

Favicon for news.twotoneams.nl Media kit: SUPER73 | Twotone Amsterdam Newsroom news.twotoneams.nl

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL