SUPER73 en Vissla presenteren custom fiets die innovatie combineert met Urban Heritage

6_SUPER73_VISSLA_ (222).jpg
  • jpg

19 juni 2023 - VISSLA en Super73 hebben hun krachten gebundeld om het ultieme avonturenduo te creëren: een eenmalige custom SUPER73-S2 elektrische fiets en een door VISSLA Creator en Innovator @paulduvignau handgemaakte en gelamineerde surfplank.  Vissla belichaamt de moderne doe-het-zelf houding binnen de surfcultuur en -vakmanschap. Dit met de hand gemaakte meesterwerk weerspiegelt deze waarden perfect door een fiets te bieden die meer doet met minder.

SUPER73_VISSLA_ (109).jpg
  • jpg
SUPER73_VISSLA_ (134).jpg
  • jpg
4_SUPER73_VISSLA.jpg
  • jpg

SUPER73 combineerde innovatie met urban heritage door elektrische mobiliteit te combineren met surfcultuur en Vissla's creatieve ambities. De ontwerpen van de fiets en de surfplank zijn gebaseerd op het ontwerp van het Vissla-logo en zijn geheel met de hand gemaakt, waardoor beide uniek zijn.

Deze samenwerking is aangewakkerd door de wens om een stap verder te gaan, met dit SUPER73 x VISSLA custom frame dat volledig is gehydro-dipped om het harswerk van surfplank-laminering na te bootsen dat wordt gebruikt door het Vissla-logo. Kleine details zoals het surfrek, panelen, grepen en een op maat gemaakte Vissla wetsuit-drybag zijn inbegrepen om deze stedelijke avonturier af te maken.

3_SUPER73_VISSLA_ (157).jpg
  • jpg
2_SUPER73_VISSLA_ (182).jpg
  • jpg
5_SUPER73_VISSLA_ (184).jpg
  • jpg

De SUPER73-S2 VISSLA is ontworpen om de perfecte fiets te zijn voor de weg en het strand met opbergruimte op de panelen, een rek voor je surfplank en GRZLY-banden om elk terrein aan te kunnen. Of je nu bij het krieken van de dag wakker wordt om een dagje te gaan surfen of alleen boodschappen doet, dit is de perfecte fiets.

Bekijk deze custom build in actie in de mediakit en zie Vissla-maker Paul Duvignau op een custom board surfen ter begeleiding van deze custom SUPER73-S2 en het ongelooflijke proces om deze unieke fiets en dit unieke surfboard tot leven te brengen.

Favicon for news.twotoneams.nl SUPER73 X VISSLA news.twotoneams.nl

Ga voor alle details over de SUPER73EU-activiteiten naar SUPER73.com en volg ons op Facebook® , YouTube® en Instagram®.

OVER SUPER73®

SUPER73® is een Amerikaans lifestyle adventure-merk gevestigd in Orange County, CA, dat producten ontwikkelt om het motorcycle-erfgoed te laten samensmelten met jeugdcultuur. SUPER73, opgericht in 2016, is snel uitgegroeid tot een van de meest herkenbare merken voor elektrische voertuigen ter wereld, met gepassioneerde klanten, waaronder A-beroemdheden, professionele atleten en veel meer. Ga voor meer informatie naar super73.com of @super73eu op sociale media.

OVER VISSLA

Vissla is een merk dat staat voor creatieve vrijheid, een vooruitstrevende filosofie en een generatie makers en innovators . We omarmen de moderne doe-het-zelf-houding binnen de surfcultuur, performance-surfen en vakmanschap. We streven er voortdurend naar om onze impact op het milieu te minimaliseren en de oceanen en golven die ons hebben grootgebracht te beschermen. Dit is een mentaliteit van ‘alles surfen en alles rijden’.

Wij zijn makers en innovators.

Ga voor meer informatie naar https://eu.vissla.com

Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL