SUPER73 kondigt aan dat de PRE-ORDER nu beschikbaar is voor de K1D Best-In-Class elektrische kinderbalansfiets in de EU en het VK.

537811-K1D_FOREST22-abc4c2-original-1715668523.jpg
  • jpg

De K1D van SUPER73 is uitgerust met regeneratief remmen om het vertrouwen en de vrijheid van kinderen te bevorderen, terwijl het rijden veilig en leuk blijft.


AMSTERDAM, NL, 15 mei 2024 -- SUPER73, het Amerikaanse lifestyle avonturenmerk gespecialiseerd in elektrische motorfietsen, heeft aangekondigd dat pre-orders beschikbaar zijn voor het eerste voertuig in de jeugdserie, de K1D, in Europa en het VK. Met een perfecte mix van plezier en veiligheid biedt de SUPER73 K1D een hoogwaardige elektrische balansfiets voor kinderen van vier tot acht jaar oud. De K1D is te koop voor €1199 op de website van SUPER73EU en zal vanaf juli 2024 worden verzonden naar klanten.


De K1D is verkrijgbaar in vier kleuren en het ontwerp is beïnvloed door de jaren 80 BMX en motorcross-cultuur, zo creëerde men een neo-retro loopfiets met een speeltijd van 60 minuten. SUPER73 onderscheidt zich verder van de concurrentie door in deze elektrische loopfiets voor kinderen de nadruk te leggen op innovatieve technologie, inclusief regeneratief remmen en de veiligste accu op de markt.

507904-SUPER73_202_K1D_TrackLifestyle_092-179f24-original-1697380899.jpg
  • jpg
K1D_FOREST15.jpg
  • jpg
507903-SUPER73_202_K1D_TrackLifestyle_028-540412-original-1697380899.jpg
  • jpg
507902-SUPER73_202_K1D_TrackLifestyle_130-5774db-original-1697380898.jpg
  • jpg

Een belangrijk kenmerk van de SUPER73 K1D, en nieuw in zijn klasse, is het innovatieve regeneratieve remmen, dat alleen beschikbaar is in dit model en de binnenkort te lanceren C1X. Het basisidee van regeneratief remmen is dat wanneer je het gas loslaat, het voertuig de elektromotor gebruikt om stroom terug te voeren naar de accu, waardoor het voertuig vertraagt en de accu wordt opgeladen. Deze functie betekent dat de remmen langer meegaan, dat de accu een groter bereik heeft en dat er een inherente veiligheidsfunctie is ingebouwd doordat kinderen hun snelheid met alleen de gashendel kunnen regelen.

537775-K1D_CUSTOM25-05e8d0-original-1715668056.jpg
  • jpg

Aanvullend op de veiligheidsprotocollen en technologische innovatie die in de K1D zijn geïmplementeerd, heeft deze elektrische loopfiets een Lithium IJzer Fosfaat accu (LiFe PO4) die bestand is tegen thermische belastingen, waardoor de accu onder alle weersomstandigheden kan worden opladen. De accu van de K1D is in 45 minuten opgeladen, wat exponentieel sneller is dan de typische oplaadtijd van vier uur van zijn concurrenten. Bovendien hebben lithium-ijzer-fosfaat-accu's een twee keer langere levensduur dan bestaande accu’s van concurrenten.


SUPER73's K1D:

Naast deze eigenschappen op het gebied van technologie en veiligheid, vind je hieronder een aantal kenmerken van SUPER73's K1D:

  • Comfortabel - K1D is uitgerust met een op motorfietsen en motorcross geïnspireerde zadelvorm.
  • Rijden in je eigen stijl - De K1D voldoet aan SUPER73's standaard van high-end afwerking en design, met een exclusief hexagon patroon op de skinwall banden en de handvatten, waardoor de gashendel goed zichtbaar is, terwijl rijders kunnen kiezen uit Blu-Tang, Sriracha Red, Obsidian en Prickly Pink kleuropties.
  • Groei mee met de fiets - De K1D heeft afneembare voetplatforms met zeshoekpatroon, afneembare en verstelbare oversized voetsteunen voor twee verschillende posities en meerdere stuuropties voor aanpassing aan de lengte van de rijder.
  • Leerstanden- Drie verschillende leerstanden stellen rijders in staat om de basisbeginselen van een elektrische loopfiets te leren bij een lagere snelheid, en vervolgens de prestaties op te voeren naarmate het gemak en de ervaring toenemen. Net als bij ons huidige aanbod zullen twee standaard standen gemakkelijk toegankelijk zijn voor de berijder, met een vergrendelde en beveiligde derde "Track Mode" voor de meer gevorderde coureurs op afgesloten parcoursen.


Met de lancering van de K1D wil SUPER73 kinderen al op jonge leeftijd leren hoe ze veilig kunnen rijden door hen vanaf het begin de juiste manier van rijden en veiligheidsmaatregelen aan te leren. Naarmate rijders opgroeien, zullen ze doorstromen van de K1D naar andere SUPER73 modellen die gericht zijn op een oudere leeftijdsgroep, gewapend met de ervaring, kennis en opleiding om goed en veilig te rijden.

Ga voor meer informatie over SUPER73 naar SUPER73eu.com en volg ons op Facebook®, YouTube® en Instagram @super73eu.

Favicon for news.twotoneams.nl SUPER73 K1D Media Kit news.twotoneams.nl

OVER SUPER73®

SUPER73® is een Amerikaans lifestyle adventure-merk gevestigd in Orange County, CA, dat producten ontwikkelt om het motorcycle-erfgoed te laten samensmelten met jeugdcultuur. SUPER73, opgericht in 2016, is snel uitgegroeid tot een van de meest herkenbare merken voor elektrische voertuigen ter wereld, met gepassioneerde klanten, waaronder A-beroemdheden, professionele atleten en veel meer. Ga voor meer informatie naar super73.com of @super73eu op sociale media.Over Twotone Amsterdam

The roots of Twotone go back in 2007, when Twotone’s founder – Jon Woodroof – cofounded a fixed-gear focused bike shop in Atlanta, GA named No Brakes. His clothes nearly always matched his track bike & he earned the nickname Twotone. Jon cut his teeth on promoting his own shop, the brands they sold, and even suppliers, athletes, and other organisations they partnered with all before Instagram!

Those entrepreneurial roots grew into the hold your line, you'll be fine full-send approach to how we run our business today. A 10-year-old nickname became a Dutch BV in 2014 & Twotone has become THE one-stop-shop for cycling-savvy sales, marketing, and PR across Europe in the USA.

Over the course of the past nearly 9 years of helping brands find their way & have their say, we’re grateful for the successes, lessons, and trust! Schedule a meeting to learn more!

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Twotone Amsterdam nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL