De beste cadeaus voor elke fietser/wielrenner van SILCA

Voorkom cadeau stress met deze waanzinnige producten

De feestdagen komen eraan en dat betekent maar één ding: cadeautjes! Inkopen doen is daarbij niet altijd even makkelijk. Zeker als je geliefden graag fietst en je geen idee hebt wat je voor hen kan kopen. Gelukkig heeft SILCA dé oplossing met een hele berg mooie producten die elke fietser zijn hart sneller laten kloppen. Dus wacht niet langer en check de meest gewilde producten van dit seizoen hieronder.

De SuperPista Digital

De SuperPista Digital is ontworpen voor de meest veelzijdige fietsers en wielrenners die een pomp nodig hebben voor elk type fietsband. De digitale drukmeter zit bovenaan de pomp en zorgt ervoor dat je super precies je banden kan oppompen. Of je nu je cyclocross banden tot 24 psi oppompt of je baanfiets tot 160 psi vol stopt met lucht. Deze fietspomp wordt standaard geleverd met de prijswinnende HIRO pompkop die verschillende ventiel groottes aankan en zelfs compatibel is met een autoband ventiel. Zoals bij alle SILCA pompen kunnen de onderdelen eenvoudig vervangen worden. Zo kun je eenvoudig het pomp rubbertje vervangen wanneer deze op is. Advies verkoopprijs is €275.

De Ypsilon Y-sleutel

Iedereen die wel eens aan zijn fiets heeft staan sleutelen heeft wel een een Y-sleutel gebruikt of zou er profijt van hebben. Normale Y-sleutels hebben de meest gangbare 4, 5 en 6 mm inbussleutels, maar wat als je een fiets hebt met schroeven die om andere formaten vragen, of torx® of gewone schroeven hebben? De SILCA Ypsilon Y-sleutel heeft dit probleem opgelost door een magnetische ¼” bithouder toe te voegen die ervoor zorgt dat je elk gewenst bitje kan gebruiken voor je fiets klus. De Ypsilon is nu verkrijgbaar als Thuis Set waarbij je een berkenhouten gereedschapskist erbij krijgt met daarin een grote verscheidenheid aan bitjes. Advies verkoopprijs is €108 met houten doosje, €74 zonder het doosje en €36 zonder de bitjes.

De SICURO Ti bidonhouders

De SICURO Titanium bidonhouders zijn gemaakt door de ingenieurs van SILCA in Indianapolis met titanium van ruimtevaart kwaliteit en de modernste laser lastechnieken. Ook zijn deze bidonhouders makkelijk op elke fiets te installeren met de extra lange montagegaten. We zijn er dan ook van overtuigd dat we de ultieme bidonhouder gemaakt hebben en om dit te bewijzen bieden we 25 jaar garantie op je aankoop. Ongekend in de fietsindustrie! Advies verkoopprijs is €70.

De BORSA Americano

Misschien wel de meest stijlvolle manier om alles wat je nodig hebt tijdens je rit mee te nemen. De BORSA Americano is gemaakt in Amerika van geüpcyclede binnenbanden en van neopreen. Dit maakt deze etui erg duurzaam en bestand tegen elke type weer. De twee vakjes aan de binnenkant zorgen ervoor dat alles netjes georganiseerd blijft en het formaat zorgt ervoor dat je zelfs de grootste telefoons mee kan nemen. Advies verkoopprijs is €45.

Het Italiaanse zakmes Venti

Een goede multi-tool is een essentieel onderdeel van elke wielrenner zijn zadeltas of gereedschapsrol en de Venti is het meest complete Italiaanse zakmes dat we ooit gemaakt hebben. Met dit gereedschap heb je twintig kleine gereedschappen bij de hand in een plat ontwerp dat overal makkelijk in past. Het meest opvallende onderdeel is de magnetische toevoeging die ongelovelijk multifuntioneel is. Zo doet hij dienst als kettingbreker, schijfrem spreider, spaaksleutel, ventiel verwijderaar en als 8 en 10 mm steeksleutel. Er is dus simpelweg geen beter doordachte multitool op de markt. Advies verkoopprijs is €45.

T-Ratchet + Ti Torque set

Met de hoeveelheid carbon die tegenwoordig op fietsen zit is het belangrijker dan ooit om een momentsleutel te hebben. Als je té veel kracht zet zou je het carbon kunnen beschadigen. Als je te weinig kracht zet kunnen onderdelen losschieten wat weer gevaarlijk kan zijn. De T-Ratchet + Ti Torque set is onze oplossing voor als je een momentsleutel nodig hebt voor als je onderweg bent. Of als je thuis bent natuurlijk. De koppelbuis zorgt er voor dat je tussen de 2 en 10 NM kracht kan zetten. Wanneer je dit handige gereedschap niet gebruikt kun je hem uit elkaar halen en klein opbergen samen met de bijbehorende bitjes. Advies verkoopprijs is €98.

De HX-ONE

Voor iemand die alles al heeft is dit het perfecte cadeau. De HX-ONE is twee keer door Bicycling verkozen tot top wieler geschenk van het jaar en heeft in meer dan 40 geschenken gidsen gestaan. Elke wielrenner gebruikt inbussleutels en heeft waarschijnlijk ook al wel een setje, maar deze set is anders. Het gereedschap zit in een prachtig bewerkt beukenhouten gereedschapskist met voor elke sleutel en bit speciaal gefreesde sleuven. Advies verkoopprijs is €125.

Premio Zadelrol

De meeste renners kennen het BOA-sluitsysteem. Dit systeem werd voor het eerste gebruikt op schoenen en helmen. Voor het eerste zit dit systeem nu op onze Premio Zadelrol. Niet alleen is het BOA sluitsysteem 18 keer sterker dan klitteband, het ziet er ook nog eens erg goed uit op een moderne racefiets. Zo noemde Gear Patrol de Premio Zadelrol “de beste fiets accessoire die je kan kopen voor onder $50”. Advies verkoopprijs is €48.

Over SILCA

SILCA is opgericht in 1917 door Felice Sacchi in een plaatsje net buiten Milaan in Italië. SILCA pionierde met meters op de fietspomp om luchtdruk af te lezen, ze waren de eerste die hoge druk fietspompen maakte die in je frame zitten en na de tweede wereldoorlog gebruikte ze als een van de eerste die de nieuwe lichtgewicht materialen die hieruit voort kwamen gingen gebruiken. Later waren ze de eerste die CO2 gebruikte om snel je banden op te pompen als je langs de weg staat. Tegenwoordig zit SILCA in Indianapolis waar ze iconische producten ontwerpen met de beste materialen en hoogwaardige ambacht.

Contact Europa

Download PDF
Download PDF
Over Twotone Amsterdam

We are an Amsterdam based sales and PR consulting agency. We pride ourselves on being flexible enough to adapt to any situation and tough enough to ensure things get moving. We love to drink good coffee, hear your story and learn how we can help you and your brand.


Twotoneams.nl

berichten