HARTJE nodigt Josh Poertner van SILCA uit te vertellen over zijn passie tijdens de HARTJE Media Days op 12 april

Tune in op maandag 12 april om 16:00 voor een inspirerend en informatief uur met één van de meest innovatieve geesten in de wielerwereld!

Joshua-Poertner---Silca_2048x.progressive.jpg
  • jpg

Amsterdam, April 9 2021 – Tijdens een week vol grote namen, vernieuwers en marktleiders op het gebied van MTB, racefiets en gravel, zal Josh Poertner een presentatie geven over zijn grote passie SILCA en daarna is er de gelegenheid om vragen te stellen in een vraag-en-antwoordronde.

HARTJE wil graag haar belangrijkste merken en meest relevante media samenbrengen. Klik hier om te kijken en mee te praten komende maandag!

Over SILCA

SILCA is opgericht in 1917 door Felice Sacchi in een plaatsje net buiten Milaan in Italië. SILCA pionierde met luchtdrukmeters op de fietspomp, ze waren de eerste die hoge druk framepompen maakten en na de tweede wereldoorlog gebruikten ze als een van de eerste de nieuwe lichtgewicht materialen die hieruit voort gekomen waren. Later waren ze de eerste die CO2 gebruikte om snel je banden op te pompen als je langs de weg staat. 

Tegenwoordig bevindt SILCA zich in Indianapolis, Indiana, waar het bedrijf iconische producten blijft ontwikkelen. Deze zijn keer op keer  grensverleggend door gebruik te maken van de modernste technieken, productiemethoden en materialen.

Gerelateerde onderwerpen